Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 26, péntek, Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz.

Erős, összevont zsidó támadás Magyarország ellen

E-mail Nyomtatás


A Magyar Fórum e heti száma túlnyomó részben ezzel a támadással foglalkozik. Kényszerűségből tesszük ezt, bárcsak volna más indíttatásunk is. Ez azonban most élet-halál kérdése. Az országhódító zsidók és nem zsidó zsoldosaik a nyakunkra tették a kést. A kitört világ- gazdasági válság, a teljes összeomlás közelisége felgyorsítja és erőszakossá teszi lépéseiket. A védekezésnek is hatékonyabbnak kell lennie. Nincs idő a köntörfalazásra, mindenről meg kell mondani micsoda. A zsidóság sorsát irányító központokban (New York – Tel-Aviv-tengely) úgy vélik, hogy az új telephely megszerzését meg kell gyorsítani. Régi olvasóink előtt nem ismeretlen, hogy az új telephely a trianoni Magyarország.  Erős, összevont zsidó támadás Magyarország ellen.

Először a kiváltó okot, a provokációt ismertetjük és az ellene való fellépésünket.

A MIÉP Elnökségének nyilatkozata:
ABZUG EÖRSI MÁTYÁS!

Eörsi Mátyás SZDSZ-es parlamenti képviselő, külügyi politikus, EBESZ raportőr és sok egyéb ügyben sürgölködő, a tévéhíradó tanúsága szerint egy magyar–szlovák parlamenti tanácskozáson azt a kijelentést tette, hogy aki ma Magyarországon Nagy-Magyarországról álmodozik, az vagy elmebeteg, vagy gazember, vagy mindkettő. Ezzel a majdnem az egész magyarságot megsértő és milliókat megalázó kijelentésével Eörsi ismételten bebizonyította, hogy nem méltó még ennek a szánalmas Országgyűlésünknek a tagságára sem, és olyan távol van a magyar érdekek szolgálatától, mint Makó Jeruzsálemtől. Százezrek élnek és dolgoznak e hazában, akik szélvédőjükre Nagy-Magyarországot ábrázoló matricát ragasztottak, mások imája hazaszáll Nagyváradon, Kolozsvárt, a Hargita valamelyik temetőjében nyugvó hozzátartozóikhoz. Megint mások Nyírő József, Tamási Áron és Wass Albert könyveket olvasnak, mások pedig, akik netán komolyabban politizálnak, azt is tudják, hogy Bajcsy-Zsilinszky Endre, a mártír sohasem mondott le lélekben Nagy-Magyarországról. Mindez természetesen nem jelenti azt, hogy mindezek, és azok, akik százezrével járnak át a csíksomlyói búcsúra, ne volnának tisztában a valósággal, az erőviszonyokkal, és képtelen demográfiai kivérzésünkre is ne tekintenének úgy, mint ennek az álmodozásnak a jelenlegi gátjára. Az a teljes érzéketlenség és mondjuk ki – zsidó – fensőbbségtudat, amely Eörsi képviselőt eltölti, egyben alkalmatlanná teszi őt a képviselőségre, és bármilyen magyar, illetve más fél közötti tárgyaláson a magyarság képviseletére. Aki a magyarság felét őrültnek, gazembernek vagy mindkettőnek tartja, az ne képviselje a magyarságot sehol. Az
menjen a fenébe. Neki ezért le kellene mondania. Tudjuk azonban, hogy Eörsi nem az a fajta.
A MIÉP azt javasolja, hogy a Nagy-Magyarország matricát most már az is ragassza ki, aki eddig ódzkodott tőle, és ha lehet, tegyen mellé egy vörössel áthúzott Eörsi-SZDSZ és természetesen egy áthúzott Gyurcsány-MSZP matricát is.

Csurka István,
a MIÉP elnöke

Kérjük kedves olvasóinkat, sürgősen véleményezzék a matrica képi megoldását, és ha úgy gondolják, küldjenek be új javaslatokat. A legjobb ötleteket közzétesszük és megvalósítjuk. Amint a MIÉP nyilatkozatából is látszik, szeretnénk mozgalmat indítani a Nagy-Magyarország matricák kiragasztására,  vagy akár kitűzőkénti viselésére és a legsötétebb ellenségek (Eörsik) jelképes kiközösítésére, megbélyegzésére. Eddig ezt a módszert nem alkalmaztuk. Tartózkodtunk attól is, hogy egyes gyanús eredetű internetes fórumok gyalázkodó hangvételét átvegyük. Ezt ezután sem tesszük. Ez nem a mi stílusunk, ez nem magyar módszer. Mi a tényekhez ragaszkodunk és megállapítjuk, hogy a kemény védekezés nemcsak jogunk, hanem keresztényi és magyar történelmi kötelességünk is. Ezt megtesszük akkor is, ha egyedül maradunk, ha hátrányokkal sújtanak bennünket, ha elhallgatnak és ha egyre fülsértőbb a belénk szúrandó kések fenésének sivító hangja. Úgy érezzük, a magyar sors a hamleti pontra érkezett. „Lenni vagy nem lenni.”
e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség