Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. május 19, vasárnap, Ivó és Milán napja van. Holnap Bernát és Felícia napja lesz.

Moszadszentgyörgy

E-mail Nyomtatás

Kedden temették a tatárszentgyörgyi gyújtogatás és gyilkosság áldozatait, apát és fiát. Mind az öt parlamenti párt képviseltette magát a temetésen, elismerve ezzel, hogy lehet magyar, etnikai indítéka a gyilkosságnak, de ettől a párt elhatárolódik.  Mi viszont szerényen megjegyezzük, hogy a magyar történelemben nincs feljegyezve egyetlen eset sem, amikor magyar ember, akár jobbágy, akár paraszt, akár kurtanemes, akár arisztokrata putrit gyújtott volna fel, vagy cigány embert ölt volna pusztán azért, mert az cigány. Még rajtakapáskor se nagyon történt ilyesmi. Magyar indíték most sincs a sorozatos gyújtogatásokra és gyilkosságokra. A Magyar Gárda kiesik, mert per alatt áll, s már csak Morvai Krisztina sikere érdekében is „kis ibolya-gyöngyvirág” jellegét igyekszik igazolni. Ki, tehát, kik, tehát? Nincs kör, nincs góc, nincs fasiszta. Van viszont indítéka a szlovák titkosszolgálatnak, vagy a románnak. A bukarestinek le kell mosni a Róma alól kitiltott román cigányok sarát, rablásait, gyilkosságait, liliomtiprásait, és van komoly indítéka mindenekelőtt az izraeli titkosszolgálatnak, amelynek számlájára a gázai vérengzést írja a világ. Az izraeli megszállás ügyintézői joggal tartanak a magyar csőd és összeomlás nyomában feltörő zsidógyűlölettől. Hiszen a csőd mögött bankok állnak, a bankokban pedig világszerte zsidók a vezetők és a haszonélvezők. A magyar népet most megint rossz lelkiállapotba kell kergetni. Háborús bűnössé kell tenni. Lehetőleg úgy, hogy a zsidó szót ki se ejtsék. Erre kell a felmutatott gárda, a  cigánybűnözés és az etnikai alapú magyar cigányölés.
A helyszín kiválasztása primitív dramaturgiát tükröz. Mintha Szomory Dezső írta volna a szövegkönyvet. Tatárszentgyörgyön előbb a gárda masírozott – lehet, hogy már az is Moszad-szervezésben történt –, majd most kisgyermeket öltek a gonoszok. Ez gyenge, mert átlátszó. Ámbár a furán kiégett ház képe alá mindig oda lehet vágni a híradókban a
menetelő gárdát. Mi sajnáljuk szegény főrendőrt, Bencze tábornokot, neki most a Moszad elleni nyomozásban annyi esélye van, mint Szálasinak a főtárgyaláson. Mindazonáltal biztosan lesznek elkövetők, mint ahogy Móron is voltak. Hát, most így élünk, így temetünk Moszadszentgyörgyön és vidékén.
 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség