Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. május 16, csütörtök, Mózes és Botond napja van. Holnap Paszkál napja lesz.

Ma is MSZP -tag a Jobbik hajdúsámsoni elnöke

E-mail Nyomtatás


Eddig 117 nap telt el az EP-választások óta, de a mai napig nem tudjuk, csak sejtjük: honnan volt pénze a Jobbiknak kampányához. Emlékezzünk csak vissza: mennyi rendezvényt tartottak, s mily sok óriásplakát volt látható az utakon, s hirdették magukat a metró-kocsikban is. Ez szakértők szerint legalább 500 millió forintba került. Nem tudjuk, de sejtjük…Sejtésünket igazolja a fenti hír.

 

Továbbra is az MSZP tagja a Jobbik hajdúsámsoni elnöke, Montlika Zoltán – erősítette meg a helyi városi tévé értesülését Tar Zoltán, a szocialisták hajdúsámsoni első embere.

Mint elmondta, Montlika 2005-ben lépett be az MSZP-be, és azóta hivatalosan nem hagyta el a szocialista pártot. Az MSZP helyi elnöke akkor bizonyosodott meg róla, hogy Montlika jobbikos lett, amikor addigi MSZP-s társát a radikális párt helyi elnökévé választották meg. Tar Zoltán szerint Montlikát így most utólag ki kell zárniuk az MSZP-ből, hiszen hivatalosan még mindig a kormánypárt tagja. A Fidesz városi elnöke, Máthé Attila szerint valójában ennyire hiteles jobboldali párt a Jobbik. Mint mondta, a most napvilágot látott információ kétségbe vonja, hogy a Jobbik jobboldali párt. Szerinte ez az értesülés azt erősíti, hogy a Jobbik mögött a baloldal állhat. Jó reggelt, kedves Fidesz! Jó, hogy végre felébredtek!

 

Szerk.

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség