Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. május 18, szombat, Erik és Alexandra napja van. Holnap Ivó és Milán napja lesz.

Királycsinálók

E-mail Nyomtatás

 

Borisz Abramovics Berezovszkíj zsidó, valamint Putyin esküdt ellensége. Ez a kedves – média forradalmakkal, némi hasadó anyaggal és bérgyilkosokkal tarkított – kapcsolat különös fényt vett a magyarországi eseményekre is. Berezovszkij száműzetésben él Londonban. Miután Jelcin alkoholizmusa elhatalmasodott, a zsidó oligarchák közül Berezovszkíj állt a legjobban. Saját pártja volt, médiahatalma és egyértelműen királycsinálónak tartották. Állítólag Putyint ő választotta ki Jelcin utódjának. Putyin egy idő után megunta a 13-ból, 12 zsidó oligarcha ugrálásait és jó KGB-s módjára leszámolt ellenfeleivel. Berezovszkij elmenekült, amerikai, angol, de elsősorban mint izraeli–orosz kettősállampolgár zsidó pártfogásba került. Putyin ellen szervezett hadjáratát a BBC stábjával dokumentáltatta. A Russian Godfathers, Orosz keresztapák című dokumentumfilm-sorozat első része teljes mértékben Berezovszkijról és sameszáról, Alex Goldfarbról szól. Goldfarb szervezi a narancsos forradalomnak is nevezett ukrajnai eseménysort. Képünk a műsor egyik legmegdöbbentőbb pillanatát rögzíti. Goldfarb Kijevben némi szentimentális öntömjénezéssel vall: Dolgozol a színfalak mögött, teszel néhány dolgot és egyszer csak az emberek az utcán vannak.

 Azok a százezrek, akik hóban-fagyban végigtüntették a választások utáni heteket, hogy ne Janukovics legyen az elnök, bizonyára hitték igazukat. Csakhogy, mint oly sokszor, most is áldozatul estek a manipulációnak. Néhány mindenre elszánt manipulátor és a megfelelő háttérhatalom birtokában szinte mindent lehet.

Goldfarb vallomását nézve Kovács Béla, a Jobbik nemrég leleplezett szürke eminenciása sejlik fel, csak éppen a másik oldalról.

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség