Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. május 19, vasárnap, Ivó és Milán napja van. Holnap Bernát és Felícia napja lesz.

Káromkodott Újbuda MSZP-s polgármestere - az SZDSZ-es alpolgármestert sértegette

E-mail Nyomtatás
Az interneten is fent vannak azok a videofelvételek, amelyeken az eddigi információk szerint Molnár Gyula újbudai polgármester trágár szavakkal sértegeti Lakos Imre SZDSZ-es alpolgármestert a kerületi közgyűlés ülésén. A helyi Fidesz-frakció tagjai fedezték fel a káromkodásokat, amikor visszanézték az ülésen rögzített képsorokat. Az ellenzéki képviselők bocsánatkérésre szólítják fel a polgármestert. A XI. kerületi polgármesteri hivatal egyelőre nem reagált az ügyben.Az egyik internetes videomegosztóra három felvételt tettek fel, az egyiken például Molnár Gyula "f***kalapnak" nevezi Lakos Imrét, és káromkodik.

Schneller Domokos fideszes kerületi önkormányzati képviselő a Független Hírügynökségnek azt mondta: az újbudai képviselőtestület üléseit élőben közvetítik az interneten, bárki nyomon követheti a képviselők munkáját, így elvileg a káromkodásokat is bárki hallhatta. A Fidesz-frakció képviselői rendszeresen visszanézik az üléseken rögzített anyagokat, a trágár mondatokat is akkor fedezték fel, amikor letöltötték a világhálóról a korábbi közgyűlések videóit. Schneller Domokos azt is mondta, hogy a videomegosztóra nem ők tették fel a három felvételt. A képviselő úgy tudja, hogy a képsorokat idén rögzítették, az egyiket márciusban.

A XI. kerületi Fidesz-frakció szerdán Molnár Gyulának is elküldi nyilvános levelét, amelyben bocsátkérésre szólítják fel az MSZP-s polgármestert, de Schneller Domokos ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: "nincsenek illúzióik".

Domokos Csaba, a XI. kerületi polgármesteri hivatal sajtófőnöke az üggyel kapcsolatban csak annyit mondott, hogy megnézik a felvételeket, és később döntik el, reagálnak-e. A Független Hírügynökség kereste az ügyben Lakos Imrét is, de egyelőre nem tudta elérni.
 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség