Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. május 19, vasárnap, Ivó és Milán napja van. Holnap Bernát és Felícia napja lesz.

LABDARÚGÁS: A Ferencvárost hivatalosan is eladták

E-mail Nyomtatás
Szerda délután az Üllői úti székházban ünnepélyes keretek között aláírták a Ferencváros labdarúgócsapatának eladásáról szóló íratokat. Ezzel hivatalosan is a Kevin McCabe érdekeltségébe tartozó Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. kezébe került az együttes és az Albert-stadion is.Rieb György, az FTC elnöke a Független Hírügynökség kérdésére elmondta: mostantól az angoloknak kell eltartania a futballcsapatot. Ennek ellenére a magyarok továbbra sem vonulnak ki teljesen a Fradiból, 5 százalék erejéig tulajdonosok maradtak, valamint vétójogot is kaptak - tette hozzá Rieb. A vétójog kimondja, hogy az Üllői útról nem költözhet el az egyesület, illetve a klub színeit és címerét sem lehet megváltoztatni.

A zöld-fehérek elnöke azt is elárulta a Független Hírügynökségnek, hogy a befektetők néhány éven belül új stadiont fognak építeni a régi helyére, amely megfelel mind az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA), mind pedig a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) követelményeinek is.

Rieb György szerint az Esplanade május és június között utalhatja át a vételárat, amiből kifizetik a klub tartozásait, a megmaradt összeget pedig a Ferencvárosra költik.
 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség