Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. május 19, vasárnap, Ivó és Milán napja van. Holnap Bernát és Felícia napja lesz.

Idén is keresik a legígéretesebb fiatal vállalkozót

E-mail Nyomtatás
Az Életpálya Alapítvány idén is meghirdette "Az év legígéretesebb fiatal vállalkozója" pályázatot. Az országos verseny fődíja félmillió forint, de valamennyi területi döntőn is százezer forint körüli pénzdíjakat osztanak ki. A jelentkezési határidő április 30.Az Életpálya Alapítvány idén már tizenötödször hirdette meg "Az év legígéretesebb fiatal vállalkozója" pályázatot. A versenybe 18 és 32 év közötti fiatalok nevezhetnek be, akik még csak most tervezik, vagy 2007. április 1-je után indították el a vállalkozásukat. A pályázóknak üzleti tervet kell benyújtaniuk legkésőbb április 30-ig. Az üzleti terveket májusban bírálja el egy szakmai zsűri, és a területi döntőkön személyesen is meghallgatják a fiatalok elképzeléseit- mondta a Független Hírügynökségnek Tischler Andrea, az Életpálya Alapítvány programkoordinátora.

Az országos döntő fődíja félmillió forint, valamint "Az év legígéretesebb fiatal vállalkozója" cím. A második helyezett 325 000, míg a harmadik 250 000 forintot kap. A területi elődöntőkön is százezer forint körüli összegekkel díjazzák a nyerteseket, illetve a résztvevők értékes különdíjakkal is gyarapíthatják a vállalkozásukat, hiszen például könyvelési szolgáltatást, szoftvereket, reklámlehetőséget és egyéb praktikus ajándékokat nyerhetnek.

A pályázaton életrevaló vállalkozásokkal és megalapozott üzleti tervekkel érdemes indulni. Rendkívül fontos, hogy egy olyan pályázati anyagot nyújtsanak be a fiatalok, ami értékelhető, jól bemutatja a tevékenységet és pénzügyileg is átgondolt - tette hozzá Tischler Andrea. Az Életpálya Alapítvány segít a felkészülésben is, tanácsadóik hasznos tippeket adnak az üzleti, a marketing - és pénzügyi terv elkészítéséhez, a piackutatáshoz, a jogi kérdésekhez, illetve a kommunikációhoz is. Az alapítványt telefonon vagy e-mailben is meg lehet keresni, bővebb információ a www.eletpalya.hu honlapon.

"Az év legígéretesebb fiatal vállalkozója" címet 2007-ben egy budai gitáriskola alapítója nyerte el. A pályázat második helyezettje egy szerszámkészítő vállalkozás vezetője lett, míg a harmadik díjat egy egyedi táskákat készítő fiatalembernek ítélte a zsűri.
 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség