Itthon

Több mint 11 ezren a hagyományos Városvédő Futáson

E-mail Nyomtatás
Minden eddiginél többen vettek részt vasárnap a hagyományos Városvédő Futáson a Margitszigeten. A négy távra összesen több mint tizenegyezren neveztek idén. A legidősebb futó 81 éves volt, a legfiatalabb pedig egy három hónapos ikerpár, akiket anyukájuk tolt babakocsiban.Tizenegyezer egyszázan vettek részt az idei Városvédő Futás négy kategóriájában a Margitszigeten.
Bővebben...
 

Lezárták a kőbánya-kispesti metró folyosóját - az árusok tiltakoznak

E-mail Nyomtatás
Újabb fordulat a kőbánya-kispesti metróállomást lebontani tervező beruházó és az állomáson üzemelő boltok vezetői vitájában: az építő ugyanis vasárnap hajnalban lezárta a metróhoz vezető folyosót, így megszűnt a a boltosok szerint forgalmukat biztosító átmenő gyalogos közlekedés. Az utasok most az ideiglenesen kialakított lépcsőkön jutnak a szerelvényekhez, a folyosón lévő üzletek tulajdonosai pedig amiatt aggódnak, hogy így senki sem fog felmenni hozzájuk.
Bővebben...
 

Előzetesben a MÁV Biztosító vezetője

E-mail Nyomtatás
Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a MÁV Általános Biztosító Egyesület pénteken őrizetbe vett elnök-vezérigazgatóját. A pénzmosás és sikkasztás gyanújával indított ügynek most 6 gyanúsítottja van. Az elnök vezérigazgatón kívül három másik ember került vasárnap előzetesbe, két másik gyanúsítottat pedig házi őrizetbe helyezett a bíróság.
Bővebben...
 

A főigazgató szerint nem volt esély a kórházi folyosón meghalt beteg megmentésére

E-mail Nyomtatás
A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgatója szerint menthetetlen volt az az 51 éves asszony, aki kedden a neurológiai osztály folyosóján hunyt el. Dr. Varga Gábor sajtóközleményében azt írja: a betegnek olyan kiterjedt infarktusa volt, hogy egy órán keresztül hiába próbálták újraéleszteni.
Bővebben...
 

Idén is keresik a legígéretesebb fiatal vállalkozót

E-mail Nyomtatás
Az Életpálya Alapítvány idén is meghirdette "Az év legígéretesebb fiatal vállalkozója" pályázatot. Az országos verseny fődíja félmillió forint, de valamennyi területi döntőn is százezer forint körüli pénzdíjakat osztanak ki. A jelentkezési határidő április 30.Az Életpálya Alapítvány idén már tizenötödször hirdette meg "Az év legígéretesebb fiatal vállalkozója" pályázatot.
Bővebben...
 

Rátámadtak a diósgyőri szurkolók a rendőrökre Nyíregyházán

E-mail Nyomtatás
Csaknem 200 diósgyőri szurkoló csapott össze a rendőrökkel szombaton este a Nyíregyháza - Diósgyőr labdarúgó mérkőzésen - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Bővebben...
 

Ajánló:

E-mail Nyomtatás

A MIÉP CSÍKSÓMLYÓI ZARÁNDOKLATA

A MIÉP és a Magyar Út Körök Mozgalom vezetősége és tagjai a pünkösdi ünnepeket Csíksomlyón töltik. Az utazást a FORGÓ TRAVEL szervezi.

Időpont: 2008. május 8- 11

Telefonon felvilágosítást ad: Kalmár Hédi a 06(20)450-8337 számon.

 

A MIÉP állásfoglalása

E-mail Nyomtatás

A MIÉP elnöksége 2008. április 4-i ülésén arra kér, és arra figyelmeztet minden felelősen gondolkodó magyart, a nemzeti sajtó vezetőit és munkatársait, az Országgyűlés nemzeti pártjait, hogy ezekben a sorsdöntő napokban fordítsanak nagy figyelmet a szétesett rendszer cselekményeire, és hangadóik és vezetőik félrevezető tevékenységére.

Bővebben...
 

Elutasította a járatritkítást a BKV felügyelőbizottsága

E-mail Nyomtatás
A BKV Zrt. felügyelőbizottsága (fb) csütörtöki ülésén elutasította a paraméterkönyv legújabb változatát. A végső döntést Demszky Gábor főpolgármester hozza meg az ügyben, akit azonban jogilag nem kötelez a mostani határozat.A BKV fb 5 nem és 4 igen szavazattal elutasította a közlekedési társaság 2008-as paraméterkönyv-tervezetét - mondta a Független Hírügynökségnek az fb elnöke. Székely Gábor szerint azonban nem várható, hogy a döntésnek bármilyen következménye lesz. Vitézy Dávid, az fb tagja viszont úgy látja: a testület álláspontjának figyelmen kívül hagyása rossz precedenst teremthet.
Bővebben...
 

Veres János: májusig nem várható konkrétum az adómódosításokkal kapcsolatban

E-mail Nyomtatás
A realitásokat kell szem előtt tartani az adómódosítási javaslatokban: tartani kell a 2008-as 2009-es hiánycélt - mondta el Veres János pénzügyminiszter az Országos Érdekegyeztető Tanács csütörtöki ülésén. Konkrétumokat azonban csak májusra ígért a tárcavezető.Az adómódosítások lehetősége kapcsán a kormányoldalt képviselő Veres János az OÉT csütörtöki ülésén elmondta, hogy a jelenlegi politikai helyzetben nem tud nyilatkozni arról, hogy milyen jogszabályok változhatnak majd.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség