Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2017. július 27, csütörtök, Olga és Liliána napja van. Holnap Szabolcs és Alina napja lesz.

Itthon

Kedden lebontják a kordont a Kossuth tér körül

E-mail Nyomtatás
Kedden este lebontja a rendőrség a kordont a Kossuth tér körül. Ezt az országos rendőrfőkapitány jelentette be kedd délelőtti tájékoztatóján. Bencze József azt mondta, hogy a Kossuth tér körüli kordont lebontják és csak akkor helyezik vissza, ha szükséges. A teret ettől függetlenül továbbra is őrzik a rendőrök és különböző technikai eszközökkel is megfigyelik a területet.A Független Hírügynökség úgy tudja, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kezdeményezte Draskovics Tibor igazságügyi és rendvédelmi miniszternél a kordon helyzetének felülvizsgálatát.
Bővebben...
 

MÁRCIUS 15.: félmillió minden zavargóért, eljárás Budaházy ellen

E-mail Nyomtatás
Félmillió forintot ajánlott fel Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány minden március 15-i rendzavaró kézre kerítéséért.
Bővebben...
 

Magyar, szerb és román önkénteseket képez a Katasztrófavédelem

E-mail Nyomtatás
Árvíz elleni védekezésre, mentési, lakosságvédelmi feladatokra képez ki keddtől magyar, szerb és román önkénteseket az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A tantermi és módszertani foglalkozásokat a 210 önkéntesnek a katasztrófavédelem Csongrád megyei Kishomok Kiképző- és Raktárbázisán tartják keddtől április 8-ig.Az OKF tájékoztatása szerint a tanfolyam április 21-e és 24-e között Szerbiában Titel település mellett, egy feltételezett árvízi veszélyhelyzet-kezelési gyakorlattal és vizsgával zárul.
Bővebben...
 

Öt sebész ment el a pécsi klinikáról a jobb fizetésért

E-mail Nyomtatás
A baleseti sebészek fele távozott, vagy távozik napokon belül a pécsi klinikáról. Távozásuk indokaként az alacsony béreket említik.
Bővebben...
 

Pontyokat telepítenek a Balatonba

E-mail Nyomtatás
50 tonna pontyot telepítenek a Balatonba a horgászturisztikai szezon kezdete előtt, még a héten - írja a Veszprémi Napló.
Bővebben...
 

A manökenek iskolájára van pénz

E-mail Nyomtatás
Miközben pénzhiányra hivatkozva bezártak 19 budapesti középiskolát a 2007/2008-as tanévtől, a fővárosi önkormányzat félmilliárd forintot fordít a Modell Divatiskola új székhelyének kialakítására
Bővebben...
 

Valódi munkát kérnek a fiatal gyakorló orvosok

E-mail Nyomtatás
Mégsem kell majd fizetni a szakorvosi képzésért, a nagy ellenállás miatt az egészségügyi tárca visszavonta ugyanis az erről szóló javaslatát. A legújabb tervek szerint a kórházak és a költségvetés közösen állnák a költségeket: a havi 70 ezer forintos képzési díjat és járulékait a büdzsé, a béreket pedig az intézmények fizetnék.
Bővebben...
 

Bevezethetik a lakásoknál a "füstadót"

E-mail Nyomtatás
Kötelezővé tenné szén-monoxid évenkénti mérését a lakásokban az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium - írja a Magyar Nemzet.
Bővebben...
 

Medveczky Ádám kapta idén az alternatív Kossuth-díjat

E-mail Nyomtatás
Idén Medveczky Ádám Liszt-díjas, érdemes művész karmester kapja az alternatív Kossuth-díjat. Az elismerést hétfőn este hét órakor adják át a művésznek a budapesti Pintér Galériában.
Az alternatív Kossuth-díjat 1996-ban ban hozta létre Balogh Gyula vállalkozó és Földváry Györgyi. Az elismerést egy ötfős kuratórium ítéli oda. Az Alternatív Magyar Művészeti Díj Alapítvány Kossuth-díjas tagjai: Gyurkovics Tibor író, az alapítvány elnöke, Jankovics Marcell, filmrendező, Makovecz Imre, építész, Melocco Miklós szobrászművész, valamint Schrammel Imre, keramikus.
Bővebben...
 

A kamionosok demonstrálnak - ma a Hungária körutat lepik el

E-mail Nyomtatás
Befejezték fővárosi demonstrációjukat a fuvarozók hétfőn az 56-osok terén, régi nevén a Felvonulási téren. Összesen körülbelül 100 jármű: teherautók, trélerek, kamionok parkoltak le ezen a területen hétfő reggeltől. A fuvarozók egyebek mellett a főváros új behajtási rendelete ellen tiltakoztak így. Keddre nem kaptak engedélyt demonstrálni, de visszatérnek a fővárosba: terveik szerint járműveikkel egész nap a Hungária körúton vonulnak majd fel-alá, a közlekedési szabályok betartásával.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség