Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 26, péntek, Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz.

Itthon



Kulcskérdéssé vált a versenyképesség növelése

E-mail Nyomtatás PDF

Az ország gazdasági fejlődése a gyors alkalmazkodásra képes, stabil növekedési kilátásokkal rendelkező és a lehetőségekkel élni tudó cégeken múlik – jelentette ki Varga Mihály a Díj a sikeres vállalkozásokért elismerések átadásakor. A nemzetgazdasági miniszter hozzátette: a kormány feltett szándéka, hogy a rendelkezésre álló eszközökkel segítse azokat a vállalkozásainkat, amelyek meg tudnak felelni ezeknek a követelményeknek, ezért gazdaságpolitikájának fókuszában az üzleti környezet javítása és a vállalati versenyképesség emelése áll.

Bővebben...
 

Nemzeti Konzultáció: kormányzati reakció az Európai Bizottság állásfoglalására

E-mail Nyomtatás PDF

Az Európai Bizottság nemrég állásfoglalást tett közzé a nemzeti konzultációról. A kormány üdvözli, és fontosnak tartja, hogy a brüsszeli testület is kifejti a véleményét az egyes kérdésekről. Azonban az állásfoglalás messzemenőkig félrevezető, mert alapvető tényeket hallgat el, vagy ferdít el.

Bővebben...
 

Folytatódik a béremelés a mentőknél

E-mail Nyomtatás PDF

A kormány jövőre 10, három év alatt (2016 és 2018 között) összesen 67 százalékos béremelést hajt végre a mentőknél - jelentette be az emberi erőforrások minisztere. Balog Zoltán hozzátette: ezt a tízszázalékos emelést az egészségügyi szakdolgozók tervezett béremelésén felül kapják az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) munkatársai 2018 januárjában, amelynek többletforrása 4 milliárd forint.

Bővebben...
 

Már elérhető a háztartási nagygépcsere program pályázati oldala

E-mail Nyomtatás PDF

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vissza nem térítendő támogatással segíti a magyar családokat abban, hogy elavult háztartási nagygépeiket új, magas energiahatékonyságú berendezésekre cseréljék.

Bővebben...
 

Mintegy 40 milliárd forint többletforrás juthat kultúrára a tavalyi évhez képest

E-mail Nyomtatás PDF

Mintegy 40 milliárd forint többletforrás juthat a kulturális területnek a májusban benyújtott, 2018-as költségvetés tervezete szerint - mondta el Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár a május 11-ei, csütörtöki sajtótájékoztatón Budapesten.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség