Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. május 5, vasárnap, Györgyi napja van. Holnap Ivett és Frida napja lesz.

Itthon



Határidőre elkészül a második kerítés

E-mail Nyomtatás PDF

Intenzíven zajlik a déli határon a második kerítés telepítése, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadójának meggyőződése szerint az elkészül a kormány által kitűzött határidőre. Bakondi György az M1 aktuális csatorna műsorában kijelentette, hogy a második kerítéssel garantálható lesz a határbiztonság.

Bővebben...
 

Megbukott a félmegoldáson alapuló brüsszeli politika

E-mail Nyomtatás PDF

A félmegoldáson alapuló brüsszeli migrációs politika megbukott - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter budapesti sajtótájékoztatóján, reagálva arra, hogy Törökország kilátásba helyezte az EU-val kötött megállapodás felmondását. A tárcavezető értékelése szerint kizárólag a migrációs dealre alapozni Európa biztonságát, közben a törököket bírálni és semmit nem tenni a határvédelem megerősítése érdekében, ez egy ésszerűtlen és  kudarcba fulladt politika.

Bővebben...
 

Elfogadhatatlan az önkényuralmi jelképek kereskedelmi célú megjelenítése

E-mail Nyomtatás PDF

Elfogadhatatlannak és tűrhetetlennek nevezte az önkényuralmi jelképek kereskedelmi célú megjelenítését is Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök helyettes. A kormányfő helyettese március 16-án Budapesten újságírók előtt ezzel indokolta azt a törvényjavaslatot, amelyet Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszterrel együtt jegyeznek. Kérdésre jelezte: a kormány kész állami támogatást nyújtani az Igazi Csíki Sör gyártásához és helyzetbe hozná a kézműves söröket is.

Bővebben...
 

Uniós biztossal egyeztetett Varga Mihály

E-mail Nyomtatás PDF

A szociális jogok európai pilléréről, a munkavállalók szolgáltatás-nyújtás keretében történő kiküldetéséről és foglalkoztatással kapcsolatos kérdésekről egyeztetett Varga Mihály Marianne Thyssennel, az Európai Bizottság foglalkoztatásért, szociális ügyekért, munkavállalói készségekért és mobilitásért felelős biztosával.

Bővebben...
 

A Visegrádi országok számára kiemelt szereppel bírnak a Keleti Partnereik

E-mail Nyomtatás PDF

Dr. Mikola István biztonságpolitikai és nemzetközi együttműködésért felelős államtitkár részt vett a Visegrádi Négyek (V4) és a Keleti Partnerség országainak (Azerbajdzsán, Belarusz, Georgia, Moldova, Örményország, Ukrajna) 2017. március 15-én, Minszkben megrendezett találkozóján. A rendezvény keretében az Államtitkár felszólalt a konnektivitás és határokon átívelő együttműködés, illetve az oktatásbeli együttműködés témáiban.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség