Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. május 19, vasárnap, Ivó és Milán napja van. Holnap Bernát és Felícia napja lesz.

Itthon



"100 éves a Nyugat" - interaktív kiállítás és játék a Petőfi Irodalmi Múzeumban

E-mail Nyomtatás PDF
Festmények, korabeli fényképek, kéziratok, kották és különböző író-relikviák mutatják be a Nyugat című irodalmi folyóirat 33 évét csütörtöktől a Petőfi Irodalmi Múzeumban (PIM).
Bővebben...
 

A VDSzSz folytatja a sztrájkot

E-mail Nyomtatás PDF
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSzSz Szolidaritás) folytatja a sztrájkot - erről az érdekvédelmi szervezet kibővített Országos Választmánya (OV) a kialakult helyzet értékelés után döntött szerdán. Pontos időpont azonban még nincs, erről az elnökség határoz majd.A VDSzSz Szolidaritás kibővített Országos Választmánya szerdán értékelte a kilalakult helyzetet: szerintük a MÁV Csoport vezetése nem mozdult el eredeti álláspontjától, és kategorikusan elutasítja a VDSzSz jogos és korrekt követeléseinek teljesítését - olvasható az érdekvédelmi szervezet közleményében.
Bővebben...
 

Újra és újra benyújtja a Fidesz az egészségbiztosítási rendszer visszaállításáról szóló javaslatát

E-mail Nyomtatás PDF
Harmadjára is benyújtja a Fidesz és a KDNP az Országgyűlésnek az egybiztosítós egészségbiztosítási rendszer visszaállítására vonatkozó törvényjavaslatot, és ezt teszi egészen addig, amíg nem tárgyalnak a képviselők a javaslatról - mondta Mikola István, a Fidesz egészségpolitikusa annak kapcsán, hogy az egészségügyi bizottság nem találta általános vitára alkalmasnak a tervezetet.
Bővebben...
 

Súlyos problémák a BKV busztenderében

E-mail Nyomtatás PDF
Súlyos hiányosságokra, például fedezethiányra, derített fényt a BKV busztenderével kapcsolatban a közlekedési társaság felügyelőbizottsága (FB) - mondta szerdán a KDNP fővárosi frakcióvezetője. Bagdy Gábor hozzátette: addig nem lehetnek személyi következményei az ügynek, amíg nincs tényleges vezetője a vállalatnak.
Módosítás: ( 2008. március 27. csütörtök, 07:28 ) Bővebben...
 

Véget ért az MSZP-s pártszavazás

E-mail Nyomtatás PDF
Lezárult a pártszavazás az MSZP-ben. Az első értékelések szerint a párt tagjai támogatják Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-pártelnök baloldali polgárosodási programját - mondta a Népszavának Juhász Ferenc elnökhelyettes.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség