Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. május 19, vasárnap, Ivó és Milán napja van. Holnap Bernát és Felícia napja lesz.

Itthon



Betiltotta a rendőrség Egerben a keddre tervezett demonstrációt

E-mail Nyomtatás PDF
Betiltott az egri rendőrkapitány egy keddre tervezett demonstrációt. A Heves megyei önkormányzat rendkívüli közgyűlésével egy időben tervezett tüntetés az indoklás szerint "súlyosan veszélyezteti a népképviseleti szervek zavartalan működését", a rendőrség ezért nem engedélyezi - közölte a Független Hírügynökséggel Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője hétfőn.A demonstrációt az egri Forradalmi Emlékbizottság elnöke, Szíki Károly írásban jelentette be. Eszerint kedden reggel 7 órától délután 2-ig 150-200 ember tüntetett volna a megyeháza előtt.
Bővebben...
 

Havazással köszöntött be a húsvét hétfő

E-mail Nyomtatás PDF
Havazással köszöntött be a húsvét hétfő elsősorban az országi északi és észak-nyugati területein. A hegyekben volt, ahol 20 centi is hullott. A meteorológusok szerint azonban nem marad meg sokáig, mert egyre enyhébb az idő, hétvégén már 19 fok is lehet.Havazott éjszaka az országi északi, észak-nyugati és néhol a délnyugati területein is, a hóréteg általában mindössze 1-2 centiméteres.
Bővebben...
 

Húsvéti közlekedési akció a fővárosban

E-mail Nyomtatás PDF
Húsvéti közlekedési akciót tartanak a fővárosi rendőrök a húsvéti hétvégén, hétfőig. Az ellenőrzés célja az ittas vezetők és a gyorshajtók kiszűrése, a balesetek megelőzése és az agresszív, illetve más közlekedőket irritáló szabálysértők kiemelése a forgalomból.
Bővebben...
 

Menesztenék Sas Józsefet

E-mail Nyomtatás PDF
Menesztenék a Mikroszkóp Színpad éléről Sas Józsefet a főváros fideszes politikusai - írja a Napi Ász. A színházigazgató menesztése Sas József adócsalási botránya miatt került szóba. Az ellenzéki képviselők a színház támogatását is megvonnák és a színházzal kötött közszolgálati szerződést sem hosszabbítanák meg.
Bővebben...
 

SZDSZ-tisztújítás - már rendőrségi ügy

E-mail Nyomtatás PDF
Okirat hamisítás gyanúja miatt bejelentést tett a rendőrségen az SZDSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke. Jüttner Csaba azt kéri a rendőrségtől, hogy vizsgálja ki a párt tavalyi tisztújításán történt szabálytalanságok egyikét.Az SZDSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke szombati közleményében arról tájékoztatta a Független Hírügynökséget, hogy az egyik gulácsi küldött, Vass Albert valójában nem vett részt a párt tavaly márciusi tisztújító küldöttgyűlésen. Emiatt az ügyben belső vizsgálat is indult.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség