Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. május 19, vasárnap, Ivó és Milán napja van. Holnap Bernát és Felícia napja lesz.

Itthon



Egymilliárdos csalást lepleztek le a nyomozók

E-mail Nyomtatás PDF
Egymilliárd forintos nemzetközi csalást lepleztek le a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai a napokban - írja a Világgazdaság. Az ügy 2006-ban Olaszországban indult, ahol egy amerikai offshore cég tulajdonában lévő olasz társaság akart megvásárolni egy gyártelepet.
Bővebben...
 

Hitelből kell készülni az olimpiára

E-mail Nyomtatás PDF
Komoly anyagi gondok nehezítik a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) pekingi felkészülését. A bizottság 100 millió forint hitel felvételére készül, mert az állami támogatásból még egyetlen fillért sem kapott. Molnár Zoltán, a bizottság ügyvezető igazgatója azt mondta, néhány hét múlva kénytelenek lesznek felvenni a hitelt.A MOB a kormányt már tavaly arra kérték, kaphassák meg előbb a költségvetésben az olimpiára elkülönített 432 millió forint egy részét. Egyelőre adminisztrációs gondokra hivatkozva nem kapták meg az összeget, de még az ehhez szükséges szerződéseket sem látták.
Bővebben...
 

A BKV dolgozói is sztrájkra készülnek

E-mail Nyomtatás PDF
Tízezer BKV dolgozó léphet sztrájkba április 7-én, ha a BKV nem vonja vissza járatritkítási terveit. A Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (VTDSZSZ) tanácsa csütörtökön egyhangúlag döntött az üzemkezdettől délután egy óráig tartó munkabeszüntetésről.
Bővebben...
 

Majális helyett sztrájk?

E-mail Nyomtatás PDF
Május 1-jén majálisozás helyett ismét sztrájkolhatnak a vasutasok. Húsvétig moratóriumot vállalat ugyanis a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSzSz Szolidaritás), szerdától másjus elsejéig bezárólag azonban bármikor folytathatják a munkabeszüntetést
Bővebben...
 

SZDSZ: Nyilvános a Jüttner-jelentés, nem tudni lesz-e új elnökválasztás

E-mail Nyomtatás PDF
Nyilvánosságra hozta az SZDSZ a tavalyi elnökválasztással kapcsolatos úgynevezett Jüttner-jelentést, amely azt állapította meg, hogy történtek szabálytalanságok a 2007-es tisztújításon, de nem tudni biztosan, hogy ez befolyásolta-e annak végeredményét. Arról, hogy lesz-e az eset miatt rendkívüli küldöttgyűlés és ha igen, akkor csak új elnökválasztás, vagy teljes tisztújítás lesz-e a pártban, az országos tanács dönt április 5-én.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség