Itthon



Fónagy: jelenleg a monopólium mérsékli az áramárat

E-mail Nyomtatás PDF
A Fidesz szerint nem a monopolhelyzet, hanem a népszavazási pánik miatt szedik szét az MVM Ztr-t .Fónagy János (Fidesz) szerdai sajtótájékoztatóján megalapozatlannak nevezte azt a kormányzati vádat, hogy az MVM piaci túlsúlya az oka az áremelkedésnek.Az MVM csak végrehajtja a kormány döntését, amely legutóbb úgy határozott, hogy 10 százalék alatt maradjon a drágulás. Vagyis jelenleg a monopolhelyzet mérsékli az áremelkedést - szögezte le Fónagy.
Bővebben...
 

A KDNP már áprilisban bevezetné a kismama bérletet

E-mail Nyomtatás PDF
A KDNP azt szeretné, ha a március 27-i közgyűlésen napirendre tűznék a kismama bérlet bevezetését. A BKV ugyanis már elvégezte az ehhez szükséges számításokat, és ha a fővárosi képviselőtestület rábólint, még áprilisban életbe léphetne a kedvezmény.
Bővebben...
 

Varga: A "tb potyautasok" további kiszűréséből lehetne pótolni a kieső egészségügyi díjakat

E-mail Nyomtatás PDF
Nem született megállapodás azon a keddi egyeztetésen, amelyet az egészségügyi miniszter azért hívott össze, hogy meghallgassa a szakmai szervezetek javaslatait arról: hogyan lehetne enyhíteni a vizitdíj és a kórházi napidíj eltörlése miatt keletkező károkat - mondta szerdán az egyeztetésen résztvevő Kórházszövetség elnöke. Varga Ferenc indítványa szerint a kieső pénzt vissza lehetne pótolni abból, ami a "tb potyautasok" további kiszűréséből várhatóan többletként folyik majd be az Egészségügyi Alapba.
Bővebben...
 

Egy hét múlva dönt az MSZP-frakció az egészségbiztosítási törvényről - biztosan nem vonják vissza

E-mail Nyomtatás PDF
Jövő keddi ülésén hoz végleges döntést az MSZP-frakció az egészségbiztosítási törvény felülvizsgálatáról - értesült a Független Hírügynökség szocialista forrásokból. Az már biztos, hogy a februárban másodjára is elfogadott jogszabályt a kormánypártok nem vonják vissza, finomításokra azonban nagy valószínűséggel szükség lesz - nyilatkozta Varju László frakcióigazgató a keddi informális frakcióülést követően.
Módosítás: ( 2008. március 19. szerda, 08:47 ) Bővebben...
 

SZDSZ szerint a szocialisták „belecsináltak a gatyájukba"

E-mail Nyomtatás PDF

A koalíció felmondásával fenyegetett Kóka János, az SZDSZ elnöke azzal kapcsolatban, hogy a szocialisták körében egyre többen érvelnek a februárban elfogadott egészségbiztosítási törvény visszavonása vagy elhalasztása mellett. A szocialisták szerint ugyanis jobb lenne állami tulajdonban tartani az egészségpénztárakat. Az SZDSZ szerint viszont a szocialisták „belecsináltak a gatyájukba" a közelgő újabb népszavazástól, holott fel kell venni a kesztyűt, és meg kell nyerni a referendumot.

Módosítás: ( 2008. március 19. szerda, 09:43 ) Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség