Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 29, hétfő, Péter napja van. Holnap Katalin és Kitti napja lesz.

Külföld



A háború utáni legsúlyosabb pénzügyi válság Európában

E-mail Nyomtatás PDF
gen súlyosnak tartja nemzetközi pénzügyi rendszer válságát Németország egyik legnevesebb gazdasági szakértője. Peter Bofinger nyugtatja ugyanakkor a kisbefektetőket a Bild hétvégi számában.
Bővebben...
 

Súlyos összecsapások iszlamisták és palesztin fegyveresek között Libanonban

E-mail Nyomtatás PDF
Súlyos összecsapások robbantak ki iszlamista harcosok és a palesztin Fatah mozgalom fegyveresei között Libanonban pénteken-közölte az AFP.Az utcai csatában rakétákat is bevetettek mindkét oldalon a libanoni Sidon város palesztin menekültáboránál. Halottakról, sebesültek egyelőre nincs hír. Szemtanúk szerint a civilek kétségbeesetten próbáltak menedéket találni a lövöldözés idején.
Bővebben...
 

A washingtoni külügy előre figyelmezteti az olimpiára utazó amerikaiakat

E-mail Nyomtatás PDF
Az amerikai külügyminisztérium honlapján figyelmeztetik a nyári pekingi olimpiára utazó amerikai turistákat, hogy szállodai szobájukat esetleg megfigyelik - közölte az AFP."A látogatóknak tudatában kell lenniük, hogy magánéletük, akár nyilvánosan, akár zárt helyen, védtelen lehet.
Bővebben...
 

Újabb orosz tévést öltek meg

E-mail Nyomtatás PDF
Agyonlőtték a dagesztáni állami televízió vezetőjét pénteken - közölte a rendőrség. Az Oroszországhoz tartozó állam fővárosában egy elhaladó autóból nyitottak tüzet a televíziósra.
Bővebben...
 

Megvertek egy magyar diákot Szabadkán

E-mail Nyomtatás PDF
Megvertek egy fiút Szabadkán- sajtóértesülések szerint azért, mert magyar volt. A szabadkai műszaki középiskola előtt támadtak rá csütörtökön a magyar tanulóra a szerb fiatalok. Miközben ütlegelték és rugdosták, nemzetisége miatt becsmérelték. Csak akkor hátráltak meg és futottak el, amikor megjelentek a bántalmazott diák osztálytársai.A gyerek arca bedagadt, véraláfutásokkal van tele.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség