Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 19, péntek, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.

Külföld



Ideje lerántani a leplet Trianon erkölcstelenségéről!

E-mail Nyomtatás PDF

A trianoni diktátum közelgő 100. évfordulója kapcsán nyílt levéllel fordult Magyarország legfőbb közjogi méltóságaihoz Mihályi Molnár László felvidéki tanár, egykori parlamenti képviselő, az Együttélés Politikai Mozgalom korábbi alelnöke. Levelében nem csak a Magyarországra kényszerített gyilkos diktátum erkölcstelenségéről rántja le a leplet, de a 100. évforduló közeledtével cselekvésre szólít fel a tényfeltárással, tudományos kutatással és a közvélemény – mind itthon, mind külföldön – megfelelő tájékoztatásával kapcsolatban.

Bővebben...
 

Jobb légy ma, mint holnap lennél

E-mail Nyomtatás PDF

Augusztus 13-20. között nyolcnapos búcsúra került sor a Csallóközben található – Bacsfa-Szentantal és Nagymagyar után legismertebb búcsújáró helyen – Dénesden. Ezen a zarándokhelyen hagyományosan, immár 21. alkalommal, azaz 1997 óta rendezik meg a búcsú utolsó napján, vasárnap reggel a helybéli hívek, valamint a környékbeli magyar zarándokok miséjét is. Így volt ez idén is, amikor éppen augusztus 20-ára esett a búcsú.

Bővebben...
 

Ha a vallás és a kultúra találkozik…

E-mail Nyomtatás PDF

… abból mindig valami lélekemelő születik. Nem volt ez máshogy augusztus 15-én Somorján sem.

A Nagyboldogasszonynak szentelt templom búcsúja és a Csemadok somorjai alapszervezete által rendezett Szent István Napok keretében, az ünnepi szentmise után, a város lakosai felajánló imát mondtak a Fő téren, a Szentháromság szobornál. A ceremóniát Myjavec Pál plébános vezette, aki a szertartás elején a szobor feliratát idézte, ami szerint a szobrot Somorja város népe állíttatta, kegyes bőkezűségből, Szűz Mária tiszteletére.

Bővebben...
 

Valami bűzlik Székelyföldön

E-mail Nyomtatás PDF

Olvasom, hogy ölelés volt Sepsiszentgyörgyön. Ölelgetett boldog boldogtalant. Is. S amint a tudosítás tudtunkra adja: fiatal és idős is nyitott volt a dologra. Muszlimoknak, leszbikusoknak és skizofréneknek beöltözött fiatalokat ölelgettek (csak tudnám, hogy mibe öltözött a leszbikus és a skizofrén ... s hogy is kerül egy elmebetegség egy vallás és nemi elferdülés mellé ...). Szép dolog a szeretet, kérem szépen, nagyon szép. Csak ne nyomnák le erőszakkal a torkunkon, hogy ez is az volt. S hogy ez a normális. De lenyomják. Igaz, akad, aki dalolva nyeli a galuskát, boldogan, hogy nyelheti. Acélból lehet a gyomra ... Mert józan ember ezt nem tudja megemészteni.

Bővebben...
 

Vásárhelyi Forgatag

E-mail Nyomtatás PDF

Toró T. Tibor: közös cselekvési tervre van szükség Marosvásárhelyen

Toró T. Tibor: „Az ünneplés befejeztével lássunk munkához – civilek és politikusok egyaránt – és a modern, 21-ik századi transzilvanizmus szellemében alkossuk meg konkrét, kidolgozott cselekvési tervünket, melynek eredménye Marosvásárhely felemelkedése lehet”

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség