Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. május 18, szombat, Erik és Alexandra napja van. Holnap Ivó és Milán napja lesz.

In memoriam Csurka István



Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás PDF
Meghökkentő és első látásra érthetetlen dologgal szeretnék foglalkozni ezúttal: fogástörténettel. Éspedig nem a szabadfogású birkózás kar-, derék- és nyakmegragadásainak kialakulásával, s még csak nem is a nagykalapács nyele marokba kapásának és vele a vas, vagy a másik ember egyengetésének múltjával és jelenével, hanem a liberális népbutítás fogásainak állomásaival, fogástörténetével. Azaz tehát, lesz itt szó a pörölyről.
Bővebben...
 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás PDF
Elhangzott a szó. A Magyar Nemzet pénteki számában, az ötödik oldalon tömör és tényszerű írás jelent meg dr. Komár Lajos tollából. A nyugállományú bankár, a CIB Bank egykori vezérigazgatója, a Nemzeti Bank egykori alelnöke azt fejti ki, logikusan, pontokba foglalva, hogy Magyarországnak a jelenlegi kilátástalan és államcsőddel, összeomlással fenyegető helyzetéből való megszabaduláshoz két, egyaránt szükséges lépést kell megtennie: új alkotmányt kell életbe léptetnie és adósságátütemezést kell kérnie. Különösen ez utóbbi látszik a volt magas rangú bankár és
Bővebben...
 

A MIÉP XV. Országos Gyűlése

E-mail Nyomtatás PDF
Tisztelt Országos Gyűlés! Elnökké választásom óta nem kettő, hanem három év telt el, s ezért most az elnökválasztás egybeesik az elnökség újraválasztásával. Ezt a helyzetet kötelességem megindokolni és minden küldött számára átláthatóvá tenni.
Bővebben...
 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás PDF

A kísérteties hasonlóságokra való tekintettel újraközlöm az 1993. március 25-én Hatalomra törni? címmel írt cikkemet. Igaz, kicsit megfordultak a dolgok, de a látlelet, azt hiszem, érvényes.

Bővebben...
 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás PDF
Csak szúrópróbaszerűen szoktam megvenni a Népszavát, mert undorodom attól a most már nyílt magyarellenességtől, amely  úgyszólván az egész lapot megtölti. A próbavásárlásom sikeres volt. Találtam magyarellenes bűnesetet a Szép Szóban, a mellékletben. Ugyanúgy, mint a most már minden tévéhíradóban felbukkanó állami próbavásárló, vagy ANTSZ végrehajtó, tudnék büntetni, ha volna hozzá hatalmam. Most úgy érzem magam, mint a szerencsétlen magyar kiskereskedő, akitől elveszik a házi túrót a kitűnő szaglású ellenőrök, hogy még azt is a nemzetközi áruház- láncokban vegyék az emberek.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség