Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. május 18, szombat, Erik és Alexandra napja van. Holnap Ivó és Milán napja lesz.

In memoriam Csurka István



Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás PDF
Folytatva az év első hetében megkezdett gondolatmenetet, szükséges a magyar társadalom titkosszolgálati és elsősorban izraeli irányításának, ellenőrzésének tényeit szilárdabban alátámasztanom. Ennek jelenségei a következők: mindenekelőtt a bevándorlás, betelepedés, sőt még az átutazás adatainak, arányainak, számszerűségének és a már birtokolt volt magyar vagyon menynyiségének és az irányító személyek kilétének eltitkolása, teljes elrejtése és a közbeszédből való teljes kivonása.
Bővebben...
 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás PDF
Szeretettel köszöntöm kedves olvasóinkat a lap ugyanazon helyén, másik cím alatt, de lényegében változatlan szándékokkal és mindenképpen változatlan elszánással. A közös szándék, hogy teremtsünk végre új, egészséges, magunknak való rendszert hazánkban, azaz idézzünk elő komoly öszszefogással alapvető változást az életünkben, nem is változhat. Aki ezt feladja, vagy aki most adja fel, amikor a legnehezebb, de nem a legkilátástalanabb, az nem elég gerinces ember.
Módosítás: ( 2008. március 22. szombat, 09:37 ) Bővebben...
 

Ellenállás

E-mail Nyomtatás PDF
Összefoglalásra teszek kísérletet az esztendő utolsó, összevont számában. Nem az események és a politikai történések értékelése a célom, azt majd nyilván megteszik azok, akik ezt szokták - hanem az irányra és a jellegre szeretnék rámutatni. Ami az utóbbit illeti, nem szolgálhatok új megállapítással, sokszor elmondtam és leírtam már itt: a jelleg gyarmati. Ebben az évben e tekintetben csak annyi változás történt, hogy Magyarország az előzőeknél is na-gyobb mértékben, gyorsabban és végzetesebben csúszott a pénzügyi zsidó világha-talom, Izrael, a globalizmus nehéz táblái alá, és egyre kevesebb az esélye, hogy élve kimászhat ezek alól a tektonikus nyomások alól.
Bővebben...
 

Ellenállás

E-mail Nyomtatás PDF
 Amikor egy nemzeti kultúra haldoklik, akkor a pusztulás, a szétesés jelei minden eseményben, kicsi és nagy jelenségben feltűnnek, előtörnek, bűzlenek. Borzalmas dolog erről advent idején beszélni, a vergődés látása is nyomasztó, s az ember attól fél, hogy a tények felsorolásával is a halált sietteti.
Bővebben...
 

Népszavazás

E-mail Nyomtatás PDF
Nemzeti tudatunk - és tudatalattink - ősidők óta a népet tekintette a legfelsőbb fórumnak, az ítéletalkotás és a bölcsesség legmagasabb övezetének. Már akkor is, amikor a nép még pórnépnek neveztetett és lent élt a nemesi nemzet alatt és különösen a minden hatalmat kezében tartó arisztokrácia és a királyi hatalom várai tövében. Amikor még nem tudott írni-olvasni, és népszavazásokat sem rendeztek számára, akkor is. "Habár felül a gálya és alul a víznek árja, azért a víz az úr" írta Petőfi Sándor, amikor a népfelség elve, követelménye a magyar világba berobbant.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség