Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. május 18, szombat, Erik és Alexandra napja van. Holnap Ivó és Milán napja lesz.

In memoriam Csurka István



Ellenállás

E-mail Nyomtatás PDF
Vigyázat! A bolsevik-liberális hatalom, s benne elsősorban az SZDSZ céljai, megváltoztak. Fel ugyan nem adták a több-biztosítós egészségbiztosítási rendszer bevezetését, sem pedig a magyar iskolarendszer tönkretételét, de belátták, hogy eredeti, általuk elképzelt formájában semmiképpen nem fog menni, és a többi nemzetromboló cél gyors megvalósítása is megtörik a társadalom ellenállásán, ezért most minden erővel a zavarkeltésre összpontosítanak. Minden menjen tönkre minél előbb, minden, ami még él rohadjon el, senki se bízzék senkiben és minden menjen a moslékba.
Módosítás: ( 2008. március 22. szombat, 09:52 ) Bővebben...
 

Ellenállás

E-mail Nyomtatás PDF

- A forradalom megmentése - IV.

Nem kell önkényesnek lenni és a tényektől elrugaszkodni ahhoz, hogy a forradalmat két részre tagoljuk. Az első rész az előkészületekkel, a forrongás, a vitatkozás és a lendületbe jövés hónapjaival együtt a forradalom belső erők felett aratott október végi győzelméig tart,  a második a forradalom kiterjedése az egész országra, majd a szovjet lerohanás után az elért eredmények csakazértises, minden áron való megvédése, és a végső cél: az áhított magyar demokrácia képtelen körülmények közötti megteremtése. Az első szakasz október 28-29-ig tart, a második egészen az év utolsó napjaiig.
Bővebben...
 

Ellenállás

E-mail Nyomtatás PDF
Egy héttel október huszonharmadika előtt, október 15-én hétfőn kézhez vettem a PKKB végzését, amely visszavonja a 7B 24799/2005/20. szám alatt ellenem október 4-én kiadott elfogatóparancsot. A feloldást a PKKB negyedik emeleti helyiségében kihirdető bírónő azt a tanácsot adja átadáskor, hogy egy darabig hordjam ma-gammal ezt az iratot, mert egy kis időbe kerül, amíg átmegy az ügyintézés váltóin, és ha velem szemben fellépnének a letartóztató közegek, ennek felmutatása esetén kötelesek elengedni. Az irat le van pecsételve.
Bővebben...
 

Ellenállás

E-mail Nyomtatás PDF

A forradalom megmentése III.

 A forradalom és szabadságharc végső alakjának a rögzítése a nemzet emlékezetében az egyik legfontosabb rendszerváltási küzdelem lett. A Kádár-rezsim, miután a forradalmat minden korszakolás és árnyalás nélkül egységesen ellenforradalomnak nyilvánította és ezt így rendelte tanítani az iskolákban, így parancsolta megírni és megfilmesíteni, és ennek a nemzetellenes hazugságnak a szajkózásához kötött minden karriert, magától értetődően nem sokat bíbelődött sem az igazsággal, sem pedig a forradalom jellegének meghatározásával, a forradalom egy-egy korszakának kiemelésével.
Bővebben...
 

Ellenállás

E-mail Nyomtatás PDF

A forradalom megmentése II.

 A forradalom alaphangját páratlan tisztasággal és erővel a műegyetemi ifjúság gyűlése ütötte meg október 22-én délután. Minden, ami előtte történt, ide torkollott, a kérések és javaslatok, a korábbi vitákban kialakult álláspontok a megfogalmazott kiáltványban öltötték fel a határozott követelés alakját. A műegyetemisták 16 pontja  levetett magáról minden bizonytalankodást. Ez már a forradalom hangja volt.   "Nyilvános tárgyalást követelünk Farkas Mihály és társai bűnügyében, Rákosi Mátyást, aki első fokon felelős a közelmúlt minden bűnéért és az ország tönkretételéért, hozzák haza és állítsák a nép ítélőszéke elé."A műegyetemisták 16 pontja félelem nélküli, semmiféle méricskélést nem tartalmazó, az egész nemzethez szóló kiáltvány volt.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség