Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. május 18, szombat, Erik és Alexandra napja van. Holnap Ivó és Milán napja lesz.

In memoriam Csurka István



Ellenállás

E-mail Nyomtatás PDF

A totális diktatúra kialakulása a liberális demokráciában II.


Ennek a tanulmánynak az első részében azt igyekeztünk kifejteni, hogy liberális demokrácia, egészen pontosan a jelző nélküli valódi, élő demokrácia csak Európában és erősen amerikanizált változatban Kanadában fordul elő, az esetszám kicsiségének indokául pedig a világhelyzet háborús feszültségeit, a katonai tömbösítést és az állandó bizonytalanságot, az átmenetiséget hoztuk fel. Nem lehet és nincs is demokrácia, mert az a nagyhatalmaknak útjában áll, és a globalizmus profitszerző mohóságának akadályt jelent.
Módosítás: ( 2008. március 18. kedd, 14:24 ) Bővebben...
 

Ellenállás

E-mail Nyomtatás PDF

A totális diktatúra kialakulása a liberális demokráciában


A közismert politikai fogalmak közt csak kicsit is járatos ember felkapja a fejét erre a címre és/vagy ironikus írást vár, vagy egyenesen butaságnak tekinti a dolgot. Ha van valami a társadalmi rendszerek között, ami ellentéte, sőt kibékíthetetlen ellensége egymásnak, az a liberális demokrácia és a totális diktatúra. A liberális demokráciát vagy forradalom teremti meg, legyőzve legalább egy monarchikus rendet, vagy egy világégés után, a szétbombázott, elűzött diktatúra üszkei közt más demokráciák segítségével fejlődik ki, vagy legalább egy csendes forradalom ballépéseinek, erőfeszítéseinek és a régi rendszer keresztbetevéseinek a félkész terméke.
Bővebben...
 

Ellenállás

E-mail Nyomtatás PDF
David Irving budapesti megjelenése felborzolta a Holokausztipari Művek ZRt. igazgatósági tanácsát. A jeles angol történész és kiváló író már első vendégeskedésekor is heves tiltakozásokat váltott ki fenti körökből, de akkor nehezebb dolguk volt, tekintettel arra, hogy akkor a magyar forradalomról írott „Uprising” – Felkelés – című könyvének magyar kiadása alkalmából jött hazánkba, ennek alaptalan ócsárlása pedig visszatetszést szült volna. Azóta megváltozott a médiumhelyzet.
Bővebben...
 

Ellenállás

E-mail Nyomtatás PDF
Bűz, gyehenna, rothadás, s mindez félvállról véve. Szenvedés, népnyomor kinevetve, halálhörgés meg nem hallva. Könnyed médium-infernóban élünk, de borzalmas, sötét, keserves mindennapokon vonszoljuk keresztül magunkat. Senki nem tudja, nem is számolja, hány fiatalember csapódott ki külföldre egy nagyobb darab kenyér reményében, hány vész el örökre a nemzeti megmaradás számára, az ötszázaléknyi újgazdagnak mindegy. A népfogyatkozás méretei iszonytatóak, de semmi kormányzati intézkedés nem történik a lefékezésére, sőt a reformnak mondott programokban elősegítik a fogyást.
Bővebben...
 

Ellenállás

E-mail Nyomtatás PDF
Kitelt az idő: Gyurcsány Ferenc, Rózsadomb Géniusza az antiszemitizmus vádjával, veszélyével állt elő, tanúsítva, igazolva, bizonyítva, hogy rendszere összeomlás előtt áll. Ugyanígy járt el mindkét elődje, a Rákosi–Gerő-rendszer 1956-ban, majd Kádár–Aczél–Grósz Károly végromlásba jutott rendszere 1988-89-ben. Ellenforradalmi, most szélsőségesnek mondott erőkkel szövetkezik, a „csőcselékkel” barátkozik az, aki az ő hatalmukat veszélyezteti, hangzott fel minden esetben, amikor a banda végveszélybe került.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség