Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. május 18, szombat, Erik és Alexandra napja van. Holnap Ivó és Milán napja lesz.

In memoriam Csurka István



Ellenállás

E-mail Nyomtatás PDF
A tudatipar, az elnyomó, gyarmatosító hatalom és erőszakszervei és az alávetett, kiszolgáltatott társadalom évtizedek óta folyó küzdelme most fordulóponthoz érkezett. Megtört a bankárelit tudatiparának döntő fölénye, a társadalom egyre szélesebb rétegei fordulnak el a liberális képernyőtől. A valóságban szerzett személyes, közvetlen tapasztalatok kezdik fölülírni a tudatipar ferdítéseit, hazugságait.
Bővebben...
 

Ellenállás

E-mail Nyomtatás PDF
Érdemes március 15-ére készülődni, mert már az ünnep emlegetése is nagyon megdolgoztatja a kormányt és a rendőrséget. A hatalombirtokosok félnek. Még ki sincs tűzve a nemzeti oldal ünnepi összejöveteleinek helyszíne, ideje, még csak egy bizonyos, hogy a MIÉP és a Magyar Út a Hősök terén ünnepel, és már megvannak a móri mészárlás elkövetői. „Memento mori” – üzenik nekünk az elnyomószervek. „Emlékezzetek a halálra!”. Kifulladt a rendőrség önbetörése, a sorozatlövés leadói sehogyan sem akarnak önként jelentkezni, de a kormány máris hajlandó beismerni az egész rendőrség, az ügyészség, a bíróság együttes justic mordját (amelyből csak azért nem lett halálbüntetés, mert az el van törölve), csak hogy mindent elfedő hírhez jusson és megüzenje a magyar társadalomnak, hogy tud öletni, ha akar.
Bővebben...
 

Ellenállás

E-mail Nyomtatás PDF
„Látni valamit, aminek még nincs neve – írta Nietzsche az eredetiségről elmélkedve –, amit még nem lehet megnevezni, jóllehet, mindenkinek a szeme előtt van. Általában jellemző az emberekre, hogy számukra valamely dolog neve teszi láthatóvá magát a dolgot.” Ez a XIX. század vége táján könnyű kézzel papírra vetett gondolat mai, XXI. századi manipulációba és félrevezetettségbe fulladó életünk alaphelyzetévé és meghatározójává vált. A mai tömegember, aki előtt ugyanúgy ott állnak, vagy éppenséggel felmerednek zengőn a jelenségek, mint a régi korok szerény, az időjárást, a munkalehetőséget, a családalapítást vagy szerelmet kereső embere előtt, azt hiszi, mindent lát, miközben nem lát meg semmit.
Bővebben...
 

Ellenállás

E-mail Nyomtatás PDF
Oknyomozó elemzésünkben fordulóponthoz érkeztünk, a második világháború végéhez. Ekkor a világ addigi egyetlen antijudaista, s a háború végéhez közeledve egyre vadabbul és egyre kétségbeesettebben zsidóellenes és zsidóirtó hatalmát, a náci Németországot térdre kényszerítették. Az ország romokban hevert, városai lebombázva, népe megalázva, saját maga által is megtizedelve, töméntelen katona és civil halott, szögesdróttal körülfont fogolytáborok. A kérdés az volt – és erről a németek tudtak –, hogy életben hagyják-e a német nemzetet.
Bővebben...
 

Ellenállás

E-mail Nyomtatás PDF
Az antiszemitizmus kérdéskörével a Lámpás tanfolyamok, előadások anyagaiként felvilágosítás és ismeretterjesztés céljából foglalkozunk, és mellesleg igyekszünk elfeledett, félretett tudományos, történeti és szociológiai munkákat, szerzőket és sorsokat is bemutatni. Ilyenként mindjárt élre kívánkozik egy zsidó származású magyar szerző, dr. Fejér Lajos, aki már a hitleri korszakban írta meg „Zsidóság” című, nagylélegzetű művét, és aztán a mauthauseni koncentrációs táborban pusztult el, annak ellenére, hogy a magyar jobboldal képviselői, köztük a később kivégzett Kolozsváry Borcsa Mihály közbenjártak a kiszabadítása érdekében.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség