Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 3, szerda, Kornél és Soma napja van. Holnap Ulrik napja lesz.

Tarlós: A BKV-átvilágítás felesleges pénzkidobás

E-mail Nyomtatás


Az internethasználat miatt robbant ki tömegverekedés szerdán dél körül a debreceni menekülttáborban - értesült a Független Hírügynökség. A rendőrök megfékezték a verekedőket, de később több külföldi ismét egymásnak esett. Összesen 12 ember került kórházba a legutóbbi adatok szerint.

Egy csoport túl sokáig elfoglalta az internet szobát a debreceni menekülttáborban, így mások nem férhettek hozzá - úgy tudni, emiatt tört ki tömegverekedés szerdán dél körül. Afgánok és szomáliaiak estek egymásnak: léceket, kést és alumínium ablakpárkányból készített kardot is használtak egymás ellen fegyverként. A helyszínre érkező rendőrök összesen 7 külföldit állítottak elő csoportos garázdaság, egy szomáliai nőt pedig hivatalos személy elleni erőszak miatt, mivel rátámadt az egyik rendőrre.

Bár egy ideig viszonylagos béke volt a táborban, két óra múlva ismét verekedés tört ki egy húszfős csoport tagjai között. Ekkor szintén célponttá vált az egyik rendőr, akit egy iraki rúgott meg. Őt is hivatalos személy elleni erőszak miatt állították elő, egy libanoni és egy palesztin férfit pedig garázdaság miatt.

Összesen 12-en kerültek a debreceni Kenézy Gyula Kórházba a táborból. Ketten közülük súlyosan megsérültek: az egyik embernek a csuklója, a másiknak pedig az orrcsontja tört el. A többiek könnyebb sérüléseket szenvedtek.

A táborban az utolsó hírek szerint nyugalom van. A rendőrök a biztonság kedvéért többet járőröznek most a környéken - közölte a Debreceni Rendőrkapitányság.

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség