Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 3, szerda, Kornél és Soma napja van. Holnap Ulrik napja lesz.

Országos aláírásgyűjtést kezd a MIÉP az előrehozott választások érdekében

E-mail Nyomtatás


A kormány semmibe veszi a népszavazás eredményét, taktikázással húzza az időt, hogy amíg hatalmon van, rombolhasson. Ez felmérhetetlen károkat okoz a társadalomnak. Minden órával, amíg ez a kormány hatalmon van, közelebb kerülünk egy végső összeomláshoz. Ezért a MIÉP a következőket javasolja: széles összefogással kezdődjék aláírásgyűjtés előrehozott választásokat címmel.

 

Az aláíróívre ezt a szöveget javasoljuk: alulírott magyar állampolgár, követelem a tisztességtelen kormány azonnali lemondását és előrehozott választások kiírását. Ezt több millió honfitársammal együtt, akik a népszavazáson igennel válaszoltak, azért kívánom, mert látom és tudom, hogy ennek a kormánynak a fennmaradása mérhetetlen károkat okoz a magyar társadalomnak.

Ha az aláírást magukévá teszik mindazok, akik a népszavazáson igennel szavaztak, és azok a polgári körök, aktivisták, társadalmi szervezetek és civil kezdeményezések is, amelyek a gyűjtésben közreműködtek, akkor nyomatékosan sok aláírás rövid idő alatt összegyűjthető. A MIÉP az aláírások gyűjtését május elsején kezdi el Budapesten, a megyeszékhelyeken és a vidéki városokban. Kérjük a csatlakozó gyűjtő szervezeteket, hogy lehetőleg hasonló szövegű gyűjtőívet írassanak alá.

Budapest, 2008. április 22.

a MIÉP Sajtóosztálya

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség