Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 3, szerda, Kornél és Soma napja van. Holnap Ulrik napja lesz.

Majálisozott az ország

E-mail Nyomtatás
A fővárosi Városligetben már délelőtt rengetegen voltak, a Hősök terén pedig felállították az ország májusfáját. Rengeteg programmal, és persze sörrel- kolbásszal várták a majálisozókat. A munka ünnepét ünnepelték csütörtökön országszerte, és Magyarország uniós csatlakozásának negyedik évfordulóját. Májusfát nemcsak régebben, most is állítottak. Ezt az ország fájának nevezték el, és a Hősök terén állították fel. A munka ünnepét, és Magyarország uniós csatlakozásának negyedik évfordulóját ünnepelték országszerte.

A Hősök tere táncparketté alakult. Sokan csak nézték, és akadt egy-két szólótáncos is. Volt, akinek már dél körül meg kellett egy kicsit pihennie a fűben. A táncos programok mellett a kisebbeket kis körhinta, a nagyobbakat nagy körhinta várta a Felvonulási téren. De nem ez volt a legnagyobb sláger. Sok kisgyereknek például a kisvasút tetszett a legjobban, míg el nem romlott. Volt lufi is, akár 1500-ért is. Az árusok viszont panaszkodtak, mert nem nagyon fogyott a portéka...

Sült a kolbász, és csapolták a sört, ezek a majális elengedhetetlen kellékei. Ezért szinte mindenhol sorban álltak az emberek. Volt, ahol a kolbászt 850 forintért, sört pedig 500 forintért lehetett venni. Hozzá egy fél szelet kenyeret 50 Ft-ért adtak.
 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség