Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 3, szerda, Kornél és Soma napja van. Holnap Ulrik napja lesz.

Kellerék ártatlanok

E-mail Nyomtatás
Minap lezárult a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) vizsgálata a Keller László és Kapolyi László nevéhez kötődő, Orbán Viktort, Simicska Lajost és Kalmár Istvánt célba vevő úgynevezett "levadászási" ügyben.
A kancellária megállapította, hogy a MeH "nem rendelt meg magánnyomozói szolgáltatást, titkos információgyűjtést, megfigyelést vagy biztonságtechnikai tanácsadást, és nem fizetett sem a Finder Bt.-nek, sem a System Consulting Rt.-nek."
Jelek szerint kicsit nehéz a MeH-emberek felfogása. Ugyanis az égvilágon senki nem állított ilyet. "Mindössze" abból pattant ki országos botrány, hogy két szélhámos - Keller és Kapolyi - összehajolt, hogy komoly milliók segítségével adatokat gyűjtsön Orbánék befeketítésére. Ami persze nem sikerült - ellenben ők lebuktak.
De hogy helyrebillenjen a respektjük, rendeztek nekik egy majális hangulatú MeH-vizsgálatot, ahol a töttyedt agyú kancellária megállapította, hogy Kellerék senkit sem akartak levadászni, ártatlanok ők, mint a szopós bárány.
A MeH persze már azt is megállapította korábban, hogy a két évvel ezelőtti tűzijáték-katasztrófának sincs felelőse (ami persze szemérmetlen hazugság volt) - de akkor legalább meg kellett szólalniuk. Most vajon ki kérte fel a kancelláriát, hogy döntést hozzon?
Ilyen alapon a Nagycsaládosok Egyesületét is megkereshette volna a két rosszul sikerült politikus, hogy mondjon ítéletet. Vagy a Száztagú Cigányzenekart.
Rezüméi is vannak a "vizsgálatnak". A legfontosabb: végtelenül szánalmas, amint a hatalom kétségbeesve addig dübörög a posványban, míg el nem ássa önmagát.
Ami a lényeg: ártatlanok a levadászók.  
P. Gy.
 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség