Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 4, csütörtök, Ulrik napja van. Holnap Emese és Sarolta napja lesz.

Vigyázz! Kész! Közlekedj! Negyedszer rendeztek közlekedésbiztonsági napot Zánkán

E-mail Nyomtatás

Idén negyedik alkalommal ad otthont a zánkai Erzsébet Üdülőközpont és Tábor a Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram egyik legnagyobb gyermekrendezvényének, a zánkai Közlekedésbiztonsági Napnak 2015. augusztus 6-án. A program ezúttal is a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium védnöksége mellett, a szakmai háttérintézmények és az ORFK - Országos Balesetmegelőzési Bizottság társszervezésében valósul meg.

A rendezvény elsődleges célja a 6-18 éves korosztály tudatos szerepvállalásának elősegítése önálló közlekedésük biztonságossá tételében elméleti és gyakorlati ismereteik bővítésével.

 

A hatékony oktatás már egészen korai gyermekkorban kezdődik, az elsajátított tudást a fiatalok felnőttkorukban továbbadják környezetüknek és saját gyermekeiknek is.

 

A Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram 2015-2016. évi célkitűzései között szerepel többek között a gyermekek közlekedésre nevelése, a közlekedő gyermekek biztonságának javítása, kiemelt hangsúlyt fektetve az észlelhetőség fokozására, a védősisak használatára.

 

A közlekedésbiztonsági nap az Erzsébet-program keretében üdülési lehetőséget kapott gyermekek részvételével zajlik, a Közlekedéstudományi Intézet, a Nemzeti Közlekedési Hatóság, a Rádió és Segélyhivó Országos Egyesület támogatásával.

 

(Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Kommunikációs Főosztály)

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség