Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 3, szerda, Kornél és Soma napja van. Holnap Ulrik napja lesz.

A kormány képtelen megálljt parancsolni az áremelekedéseknek

E-mail Nyomtatás


A kisebbségi kormány képtelen megvédeni az embereket és a családokat az ármelekedés hatásaitól, egyre mélyül Magyarországon a szociális válság és minden nap új áremelést hoz. Fónagy János szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a gáz és az üzemanyag után az áram árának közvetve a lakosságot is érintő emelkedésével egyértelművé vált, hogy a kormány képtelen megálljt parancsolni ennek az áremelkedési spirálnak.

Az ellenzéki politikus szerint mostanra végleg bebeizonyosodott, hogy 10 százalékot meghaladó gázár -emelkedés lesz nyáron, aminek hatása a távfűtéses lakásokban is érezhető lesz majd. Ismét emelkedett az üzemanyag ára és további drágulás is várható -mondta Fónagy János, hozzátéve, hogy a Fidesz azért halasztotta el a fuvarozókkal tervezett egyeztetéseket, mert bejelentésük után a kormány képviseletében a pénzügyi tárca is tárgyalásokat kezdeményezett. Az ellenzéki politikus szerint a Fidesz meg akarja várni ezeknek a tárgyalásoknak a végét, nem akarják megzavarni a folyamatot, mert nem szeretnék ha a végén a kormány őket hibáztatná, ha sikertelenek a megbeszélések. A gáz és az üzemanyag ára mellett, az ellenzéki politikus szerint az áram árának emelése is tovább fog gyűrűzni a fogyasztókhoz, hiába ígérik ennek ellenkezőjét.

A kisebbségi kormány képtelen megvédeni az embereket az áremelkedések hatásaitól -mondta Fónagy János, aki szerint itthon ármelkedés áremelkedést követ.

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség