Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 4, csütörtök, Ulrik napja van. Holnap Emese és Sarolta napja lesz.

ÚJRA A CSEPELIEKÉ A NAPKÖZIS TÁBOR

E-mail Nyomtatás

Az önkormányzatnak sikerült visszavásárolnia egy Kis-Duna-parti telket a Hollandi úton. A fél Hősök tere nagyságú területen a tíz évvel ezelőtti adásvételkor a befektetőnek az volt a célja, hogy luxus lakóparkot épít, amivel tönkretették volna a csepeli Kis-Duna-part Budapesten is egyedülálló látványát és környezetét. A 95.100.000 forintért visszavásárolt telken korábban napközis tábor működött a gyerekek örömére, ennek azonban a korábbi szocialista önkormányzat véget vetett. Németh Szilárd – Csepel volt polgármestere, aki a területen építési tilalmat rendelt el – az ünnepélyes szerződés aláíráson hangsúlyozta, a kommunista-szocialista városvezetés elvette a szociálisan rászoruló gyerekektől ezt a területet, aztán hagyták lepusztulni.

 

Valakiknek nagyon megérte, hogy tönkretegyék a gyerekek kedvelt táborát – fogalmazott, hozzátéve, tíz évvel ezelőtt végül eladták egy offshore cégnek, amely azt tervezte, hogy 180 lakásos lakóparkot épít ide. Látható, hogy mit hagytak hátra az akkor hatalmon lévő elvtársak – mondta.

A ma 130 millió forint valós értékűre becsült telken az önkormányzat tervei szerint nem lesz lakópark, fejleszteni csak és kizárólag sport- és szabadidős céloknak megfelelően, a zöld terület megtartásával, annak fejlesztésével lehet majd.

 

(fidesz.hu)

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség