Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 3, szerda, Kornél és Soma napja van. Holnap Ulrik napja lesz.

Beruházások és fejlesztések a jövő évi költségvetésben

E-mail Nyomtatás

Az adócsökkentés és az otthonteremtés költségvetésének köszönhetően jövőre mindenki léphet egyet előre. Nemcsak az egyes szakterületek részesülnek többletforrásokban, hanem a különféle társadalmi célokat szolgáló beruházások és fejlesztések is. Ezekre 2.240 milliárd forintnyi uniós és 1.640 milliárd forintnyi hazai forrás jut 2017-ben.

A magyar reformok működnek: a kormány kiemelt célja, hogy ennek eredményeit minden magyar ember megtapasztalhassa. Az áfa-csökkentés és az adókedvezmények kiszélesítése több pénzt hagy a családok pénztárcájában, minden idők legnagyobb otthonteremtési programja érdemben segíti elő a saját lakáshoz jutást, mindemellett valamennyi szakterület jelentős többletforrásra számíthat az idei évhez képest.

Ezek megvalósítását a hazai gazdaságpolitika eddig elért eredményei és a gazdaság teljesítménye együttesen teszik lehetővé. Ennek köszönhetően 2017-ben lehetőség nyílik olyan korábban megkezdett beruházások és fejlesztések folytatására, illetve újabbak elindítására, amelyek a társadalom egészét szolgálják, és érdemben támogatják a polgári életminőség megerősítését, az egészségmegőrzést és hasznos szabadidő eltöltését, a nemzeti kulturális értékeink megbecsülését, a közlekedési infrastruktúrafejlesztést, az oktatási, kulturális, szociális intézményfejlesztéseket, a hazai városok megújítását, a magyar vidék felzárkózását, valamint a versenyképes vállalkozói környezet kialakítását.

A különféle beruházások társadalmi hasznosságukon túl hozzájárulnak a foglalkoztatás további bővüléséhez, a hazai vállalkozások megerősödéséhez, ezáltal pedig a gazdasági növekedéshez. Az ehhez szükséges kedvező feltételeket a kormány következetes és kiszámítható költségvetési politikája teremti meg az átlátható szabályozási környezet, az igénybe vehető támogatások és a fiskális ösztönzők mentén.

 

(Nemzetgazdasági Minisztérium)

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség