Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 3, szerda, Kornél és Soma napja van. Holnap Ulrik napja lesz.

Gyurcsány „csak egyszer” beszélt ügyéről Zuschlaggal

E-mail Nyomtatás
„Csak egyszer” beszélt Zuschlag Jánossal Gyurcsány Ferenc az MSZP-s alapítványi csalásról - legalábbis ezt állította ügyészségi meghallgatásán a kormányfő. A miniszterelnök fél év után hozta csak nyilvánosságra vallomását. Ebben azt mondta: a szocialista Zuschlag Jánossal Kecskeméten találkozott, politikustársa ekkor árulta el neki, hogy büntetőeljárás folyik ellene.

Gyurcsány mindössze annyit tanácsolt Zuschlagnak: ne fusson fűhöz-fához a problémájával. Gyurcsány azt elismerte, hogy sportminiszterként az ő felelőssége volt, hogy milyen pályázatokat írnak ki, de az elbírálásához állítása szerint nincs köze - ő csak aláírta azt a listát, amelyet a szakértői és az államtitkár az asztalára tettek.

A vallomásból az is kiderül, hogy Gyurcsány Ferenc ismeri a Zuschlag-ügy másik gyanúsítottját, Marsovszky Balázst is. Különféle rendezvényeken találkoztak, ahol Marsovszky azt mondta, hogy bajban van és Gyurcsány tanácsát kérte, hogy mit kell csinálni. A miniszterelnök azt válaszolta, hogy együtt kell működni - áll a vallomásban.

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség