Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 3, szerda, Kornél és Soma napja van. Holnap Ulrik napja lesz.

Itthon

Gyurcsány egyes adók növelését helyezte kilátásba

E-mail Nyomtatás
Az adó- és járulékrendszer megújításával akarják ösztönözni a gazdaság növekedését, ezt a célt tűzte ki a kormány - mondta a miniszterelnök a szocialista frakció és az MSZP elnökségének kétnapos dobogókői tanácskozása után szerdán. Gyurcsány Ferenc hangsúlyozta: a munkát folytatják, még ebben a hónapban ugyanebben a körben ismét tanácskozik az MSZP és a kormány, de a végleges javaslatcsomag csak szeptemberre készülhet el.
Bővebben...
 

Hiller-bizottság: A tanár a felelős

E-mail Nyomtatás

A tanárokat és az igazgatókat teszi felelőssé a terjedő iskolai erőszak miatt a Hiller István által létrehozott szakértői bizottság, és nem hajlandó végrehajtani a tanárok által kért szigorításokat – olvasható a Magyar Nemzet szerdai számában.
Bővebben...
 

Óvodásokkal népszerűsített homoszexualitás

E-mail Nyomtatás


Idén nyáron is megtartják a budapesti melegfesztivált, aminek keretében ezúttal is felvonulnak az elferdült nemiség különféle változatainak követői. Már látható is a közterületeken, illetve az interneten az eseményt népszerűsítő plakát. A Szivárvány Misszió Alapítvány megrendelésére készített reklámanyagon félmeztelen kisgyermekek hívják felvonulni a büszke melegeket.

Bővebben...
 

MSZP-s paláver a hegyen

E-mail Nyomtatás


Kétnapos válságtanácskozásra gyűlt össze Dobogókőn az MSZP . A 70 meghívottból kb. 50-en jelentek meg a zártkörű rendezvényen. Gyurcsány után Daróczi Dávid kormányszóvivő két-háromóránként adott tájékoztatót. Az első napon a munka- és gazdasági helyzetet vitatták meg. Gyurcsány 2008 és 2010 között dinamizálja a gazdaságot, csökkenti az inflációt, javítja a külkereskedelmi mérleget. A kormány továbbra is ügyel az egyensúlyra, megőrzi a szociális biztonságot(!), gazdasági félfordulatot tervez. Az előre hozott választásokkal kapcsolatban azt mondta: ez Orbán Viktor érdeke, nem pedig az országé…

Bővebben...
 

Zivataros dedikálás

E-mail Nyomtatás


Mielőtt megérkezett volna a legtöbb érdeklődő által várt vendég, Csurka István, akinek két kötete is megjelent a könyvhét alkalmából, hirtelen rosszra fordult az addig kellemes időjárás. Sötét viharfelhők érkeztek nyugat felől, majd egyik pillanatról a másikra felhőszakadás zúdult a Vörösmarty térre.

Bővebben...
 

Sólyom: A 2006-os rendőri jogsértések büntetlenül maradtak

E-mail Nyomtatás

Súlyosan sérült a jogállamiság a 2006. szeptember, októberi fővárosi tüntetések ügyében lefolytatott büntetőeljárásokkal kapcsolatban - idézte fel a korábbi eseményeket Sólyom László köztársasági elnök az Ügyészség Napján tett köszöntőjében. Az államfő az érdemek elismerése mellett sajnálatosnak nevezte az akkori igazságügyi miniszter megszólalásait is.
Bővebben...
 

Albert Zsolt: Még az ősszel megtarthatják a népszavazást

E-mail Nyomtatás
Hétfőn elrendelte a parlament az egészségbiztosításról szóló népszavazást. A képviselők döntő többsége megszavazta a referendumról szóló határozati javaslatot. A népszavazást kezdeményező Albert Zsolt rádiónknak úgy értékelt: még az ősszel népszavazás lehet a kérdésben.

Hallgassa meg a Albert Zsolt rövid helyzetértékelését!(Lánchíd rádió felvétele)

Bővebben...
 

Dugóba zárt fővárosi közlekedés

E-mail Nyomtatás
Június 16. és augusztus 20. között a budai alsó és felső rakpartot is lezárják Budapesten a felújítások miatt. Idén összesen 35,5 kilométernyi úthálózat újul meg 58 szakaszon 3,2 milliárd forintból.
Bővebben...
 

Stumpf: A Fidesznek készülnie kell

E-mail Nyomtatás

Stumpf István szerint a kormányzat béna kacsaként működik, de a kormányfő sebzett vadként közlekedik. A politikai elemző László Csaba közgazdásszal és Mráz Ágoston Sámuel politológussal közösen a Fidesz-frakció évadzáró rendezvényén elemezte a kialakult politikai-gazdasági helyzetet.
Bővebben...
 

Tilos a vörös csillag viselése

E-mail Nyomtatás

Tilos a vörös csillag viselése - erősítette meg jogerős ítéletében a Fővárosi Bíróság.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség