Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 3, szerda, Kornél és Soma napja van. Holnap Ulrik napja lesz.

Itthon

Úsznak a százmilliók? Értékesítenék a gyógyfürdőket is

E-mail Nyomtatás
Eladná a fővárosi gyógyfürdők és strandok üzemeltetési jogát a budapesti önkormányzat, annak ellenére, hogy tavaly százmilliókat költött a felújításukra. Értékesítenék a Széchenyi, a Gellért, a Rudas és a Lukács üzemeltetési jogát is.
Bővebben...
 

A nyári szünet előtt hétfőn ülésezik utoljára a T. Ház

E-mail Nyomtatás
A nyári szünet előtt hétfőn tartja utolsó ülését az Országgyűlés. Szokatlanul hosszúra nyúlik a törvénykezési szünet, a plénum legközelebb csak szeptember közepén ül össze. Az utolsó parlamenti ülésnapon sem Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, sem Orbán Viktor Fidesz-elnök nem szólal fel napirend előtt.
Bővebben...
 

Ingatlanpanama és koalíciós háború Szegeden?

E-mail Nyomtatás

Kereskedelmi létesítmények kerülhetnek a szegedi sportpályák és sportlétesítmények helyére - állítja a szegedi ellenzék, amely attól tart, hogy a szocialista vezetésű önkormányzat és a helyi építőipari cég, a Szeviép között folyó ügylet nem más, mint ingatlanmanipuláció. Az ügy koalíciós feszültséget is okozott, ugyanis a csongrádi megyeszékhely SZDSZ-es alpolgármestere is bírálja a terveket.
Bővebben...
 

Megfenyegették a Gyurcsány ellen aláírásokat gyűjtő pécsi MSZP-st

E-mail Nyomtatás

Figyelmeztetést kapott Komáromi István pécsi MSZP-s, aki aláírásgyűjtésbe kezdett a párton belül Gyurcsány Ferenc leváltásáért. A politikust egy Amerikában élő ismerőse hívta fel telefonon, és közölte vele: tudomása van róla, hogy merényletet terveznek ellene, ezért azt tanácsolja: költözzön el a városból, és hagyja abba az aláírásgyűjtés szervezését.
Bővebben...
 

Járai: Egy teljes kormányzati ciklus rámehet a gazdaság rendbetételére

E-mail Nyomtatás
A 4-5 százalékos gazdasági növekedést két év alatt elérheti az ország, a gazdaság stabilizálásához viszont legalább 4-5 év kell - nyilatkozta Járai Zsigmond. A volt jegybankelnök szerint viszont a fontos lépésekhez társadalmi támogatottság is kell.
Bővebben...
 

Gyurcsány „csak egyszer” beszélt ügyéről Zuschlaggal

E-mail Nyomtatás
„Csak egyszer” beszélt Zuschlag Jánossal Gyurcsány Ferenc az MSZP-s alapítványi csalásról - legalábbis ezt állította ügyészségi meghallgatásán a kormányfő. A miniszterelnök fél év után hozta csak nyilvánosságra vallomását. Ebben azt mondta: a szocialista Zuschlag Jánossal Kecskeméten találkozott, politikustársa ekkor árulta el neki, hogy büntetőeljárás folyik ellene.
Bővebben...
 

Kóka bukott, Fodor nyert

E-mail Nyomtatás
Megbukott a csalással megválasztott pártelnök - Fodor Gábor 346-344-re legyőzte Kóka Jánost az SZDSZ elnökválasztásán. A rendkívüli tisztújításra azután került sor, hogy a Hír Televízió és a Magyar Nemzet februárban kiderítette, hogy a tavalyi voksoláson álküldöttek is szavaztak.
Bővebben...
 

Quo vadis, SZDSZ?

E-mail Nyomtatás

Sosem volt elveszett párt a Szabad Demokraták Szövetsége. A nyolcvanas évek vége felé, amikor már előjöttek az első hullafoltok a bomló MSZMP testén, megjelent a színen az SZDSZ, és nagy csinnadrattával, pilvaxos hévvel előadta a rendszerváltó pártot. Nagy volt a siker, még a vájt fülűek egy része is hitt nekik, így aztán nagy hévvel, másodikként jutottak be a parlamentbe, igaz, csak ellenzékiként. Két évvel a rendszerváltás után szadeszék beleszagoltak a levegőbe, s észrevették (nem volt nehéz), hogy a népszerűtlen intézkedésekre kényszerülő kormánypártok elveszítették a lakosság nagy részének bizalmát.
Bővebben...
 

Félmeztelen gyermekekkel reklámozzák a melegfesztivált

E-mail Nyomtatás
Botrányos reklámmal hirdetik a közelgő budapesti homoszexuális rendezvényt, ugyanis a promotáló plakáton három gyermek szerepel. Úgy tűnik – mivel a Magyar Reklámetikai Kódex rendelkezése szerint „gyermekek és fiatalkorúak nem szerepeltethetők az olyan termékek, szolgáltatások reklámjában, amelyek reklámozására alapvetően alkalmatlanok” –, egy esetlegesen elindított etikai eljárás elmarasztaló határozatot is hozhat.
Bővebben...
 

Négymilliárdos hiány a MÁV Biztosítónál

E-mail Nyomtatás
A becsült 1 milliárd forint helyett 4,2 milliárd lett a MÁV Biztosító Egyesület vesztesége a múlt év végén, a saját tőke hiánya pedig 5,8 milliárd forintot tett ki - ismertette az adatokat Gazda Pusztai Sándor felügyeleti biztos az egyesület közgyűlésén Tatán.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség