Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 3, szerda, Kornél és Soma napja van. Holnap Ulrik napja lesz.

Őrizetben a csaló, aki a szerb miniszterelnök tanácsadójának adta ki magát

E-mail Nyomtatás

A belügyminisztérium tájékoztatása szerint őrizetbe vették a kragujevaci Z. C.-t (1954), akit azzal gyanúsítanak, hogy 2015 novembere és 2016 októbere között a szerb kormányfő kabinetjének tanácsadójaként mutatkozott be, s két személytől bizonyos szolgáltatások elvégzéséért pénzt kért és fogadott el.

A gyanú szerint Miroslav Milenković álnéven mutatkozott be, azt mondta, a miniszterelnöki kabinet tanácsadója, s egy niši nőtől 30 ezer eurót kért és vett át azért, hogy közbenjárjon egy állítólagos politikai indíttatású letartóztatás megakadályozása érdekében.

A gyanú szerint egy másik személytől mintegy 350 ezer dinárt kért és vett át, azt ígérve, hogy munkához juttatja a Szerb Nemzeti Bankban.

A károsultakkal való találkozók alkalmával egy fekete, sötétített üvegű Citroen C5 típusú autót vezetett, s olykor a hivatalos szolgálati autók által használt megkülönböztető jelzéseket is használta. Amikor nem tartózkodott a károsultak közelében, azt mondta, hogy éppen ott van, ahol a miniszterelnök is.

A gyanúsítottat Kragujevacon fogták el, de a bűncselekményt a gyanú szerint Nišben követte el, áll a közleményben.

 

(FoNet)

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség