Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 3, szerda, Kornél és Soma napja van. Holnap Ulrik napja lesz.

Románok erőszakoltak meg egy középkorú holland turistát Rómában

E-mail Nyomtatás

Megvertek és kiraboltak egy holland vadkempingező házaspárt Rómában, az 52 éves asszonyt pedig meg is erőszakolták - adta hírül vasárnap az AFP. Helyi jelentések szerint a kerékpáros turisták egy nyugodt helyet kerestek Róma külvárosában, ahol letáborozhatnak. Ezután két pásztor, egy 20 és egy 32 éves férfi támadt rájuk. A gyanú szerint mindketten román állampolgárok voltak.

A két férfi megverte a házaspárt, elvett tőlük 1500 eurót (mintegy 350 ezer forint), majd az 56 éves férjet arra kényszerítették: nézze végig, ahogy megerőszakolják feleségét. A turistákat jelenleg kórházban ápolják. A holland férfinek több csontja is eltört, felesége pedig sokkos állapotban került a klinikára.

A támadás ismét parázs vitát eredményezett Olaszországban, ahol a lakosság a nagyszámú romániai roma bevándorlót okolja az erőszak és a bűnözés terjedéséért. Gianni Alemano, Róma jobboldali polgármestere azt nyilatkozta az esettel kapcsolatban, hogy a „bevándorlás továbbra is gondot jelent a város biztonságára”.

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség