Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 3, szerda, Kornél és Soma napja van. Holnap Ulrik napja lesz.

Külföld

Abu Nidal amerikai kém is volt?

E-mail Nyomtatás

És még azt állítják, hogy nincsenek összeesküvés-elméletek! Erre föl mi derül ki? Az Independent című tekintélyes angol lap birtokába került "szigorúan titkos" dokumentumok szerint a félelmetes palesztin terrorista, Abu Nidal az amerikai és az izraeli titkosszolgálatoknak (is) dolgozott. Talán még azt is mondhatnánk, Oszama bin Laden fellépése előtt ő volt az első számú hivatalos közellenség a nyugati világban. Bűnlajstroma nagyon hosszú.
Bővebben...
 

„Üsd a magyarja fejét!” - A rendőröket nem zavarta a Slovan-drukkerek rigmusa

E-mail Nyomtatás

Még mindig nem tudni, hogy pontosan miért is verte végig a rendőrség a DAC-drukkereket egy hete Dunaszerdahelyen. Az illetékesek több okra is hivatkoztak, igaz, eddig még egyetlen bizonyítékot sem sikerült bemutatniuk. Érdekes módon egy youtube-felvétel tanúsága szerint a Slovan kemény magja Pozsonyban a dunaszerdahelyiek elleni meccsen mindent bevetett, a feketeruhások mégis tétlenül nézték a tombolást – írja a bumm.sk.
Bővebben...
 

Előállították Szlovákiában a Nemzeti Őrsereg tagjait

E-mail Nyomtatás

Huszonnyolc magyar állampolgárt állított elő a szlovák rendőrség arról a megemlékezésről, amelyet a felvidéki Királyhelmecen tartott a Nemzeti Őrsereg. Robert Fico rendkívüli sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy „magyar nácik katonai egyenruhában masírozzanak a Szlovák Köztársaság területén”.
Bővebben...
 

Pásztor Tadicsnál - Szó volt a szabadkai incidensekről is

E-mail Nyomtatás

Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke kedden Belgrádban saját kezdeményezésére tárgyalt Borisz Tadics szerb elnökkel. A megbeszélések egyik témája a szabadkai incidensek voltak, amelyek aggodalomra adnak okot. A vajdasági magyar politikus útban Szabadka felé Újvidéken megszakította útját, és sajtóértekezleten számolt be az államfővel folytatott tárgyalásairól, amelyet összességében kedvezően ítélt meg.
Bővebben...
 

Parlamenti határozat marasztalja el a szlovákiai magyar pártot a budapesti fórum miatt

E-mail Nyomtatás

Képviselői esküjüknek megfelelő magatartásra szólította fel a magyar párt képviselőit a szlovák parlament kedden. A pozsonyi kormánypártok ellenzéki támogatás nélkül erről azért fogadtak el határozatot, mert a Magyar Koalíció Pártja (MKP) is részt vesz az Országgyűlés tanácsadó szerveként működő Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának munkájában.
Bővebben...
 

Mexikói légikatasztrófa - a belügyminiszter is az áldozatok között van

E-mail Nyomtatás

A mexikói belügyminiszter is meghalt a keddi légikatasztrófában Mexikóvárosban - jelentette be a mexikói elnök szerdán. Szakértők szerint nem valószínű, hogy támadás érte a gépet, amelynek kilenc utasa volt.
Bővebben...
 

Öt palesztint ölt meg az izraeli hadsereg Gázában

E-mail Nyomtatás

Öt palesztin meghalt, amikor az izraeli csapatok behatoltak Gázába - jelentették be palesztin kórházi források szerdán. Ez a legsúlyosabb incidens azóta, hogy a palesztin militáns szervezetek és Izrael tűzszünetet kötött júniusban.
Bővebben...
 

AMERIKAI ELNÖKVÁLASZTÁS: Barack Obama nyert. Az első fekete amerikai elnök lesz.

E-mail Nyomtatás

A republikánusok elnökjelöltje, John McCain szenátor közép-európai idő szerint szerda hajnalban telefonon keresztül gratulált Barack Obamának győzelméhez, elismerve vereségét az elnökségért folytatott versenyben. 
Bővebben...
 

Önálló állam lesz Kárpátalja?

E-mail Nyomtatás


A Kárpátaljai Rusz mint önálló állam kikiáltásával fenyegetőznek a ruszinok, amennyiben a Kárpátalja megyei tanács december 1-jéig nem nyilvánítja a megyét ruszin autonóm területté – áll a kárpátaljai ruszinok II. európai kongresszusának szombati határozatában.

Bővebben...
 

Tőkés: megkerülhetetlen a magyarság autonómiájának ügye

E-mail Nyomtatás

Ha 1989-ben a hallgatás falát döntögettük, akkor ma a hazugság falával találjuk szembe magunkat. Az elmúlt rendszernek ezzel az átkos örökségével kell szakítanunk, ha tovább akarjuk folytatni a rendszerváltozást – mondta Tőkés László Európai Parlamenti képviselő Nagyváradon.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség