Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 3, szerda, Kornél és Soma napja van. Holnap Ulrik napja lesz.

Ideg–elme

E-mail Nyomtatás

A neonácik szíve dobbanása

 

Idegengyűlölők és rasszisták c. kommentárjában a Frankfurter Rundschau így fröcsög: A külföldi ellenes nemzeti konzultáció, valamint a plakátkampány jelszavai megdobogtatják a neonácik szívét. Megkezdődött a határzár építése, majd a legfrissebb döntés az, hogy a menekülteket sátortáborgettókba telepítik a városokban lévő befogadó állomásokból, nehogy zavarják a helyi lakosságot.

 

Budapesten xenofóbok irányítják az országot, és ezt Európa csak nézi. Valószínűleg azért nem avatkozik közbe, mert a tagállamok felismerik, hogy Orbán semmiképpen sem akadályozza az ő menekültpolitikájukat, csupán a felismerhetetlenségig eltorzítja azt.

Pedig ha a földrész nem csak a gazdaság és a valuta, hanem az emberi jogok alapján is közösségnek tekintené magát, akkor most nem annyira a görög kilépésről, hanem arról vitázna, hogy Magyarországot ki kell zárni az EU-ból.

A jobboldali-populista Orbán-kabinet menekültpolitikája nem csupán módszeresen beleütközik a vonatkozó genfi megállapodásba, hanem kigúnyolja azt.

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség