Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 3, szerda, Kornél és Soma napja van. Holnap Ulrik napja lesz.

Háborgás, vagy hőbörgés?

E-mail Nyomtatás

Vona kiröhögteti a magyar embereket

 

Adjon az Isten! Mondd meg Vonának legyél szíves, hogy …ezt az aljas hazaárulóknak, a sunyi, magyargyűlölőknek való kényszeredett megfelelést, már-már megalázkodást nem fogadjuk el. Nem kellene az ajvékolásukra rögtön meghunyászkodni, s hülyét csinálni saját magatokból. Szebb jövőt! – ömlenek a jobbikos kommentek a keserű, becsapott emberektől.

Ha még csak magából csinálna hülyét Vona […] A magyargyűlölők most mind röhögnek a nemzeti érzelmű embereken, mert igazuk volt azoknak, akik már korábban megjósolták, hogy Vona feladata a radikális magyarság térdre kényszerítése.

 

Bertha Szilvia a Jobbik feltűnően csinos képviselője, 2014-től nem kellett már a pártnak. Mostani nyilatkozataiból azt halljuk ki, most már neki nem kell a párt. Előbb eltűnt a nyilvánosságból, s mikor előkerült arról beszélt, hogy a Jobbik csupán egy marketingpárt. S az lett számára világos, hogy a Jobbik is csak egy a sok politikai formáció közül, amelyik médiatermékeket gyárt és ad el az embereknek. Sok jó ember van a Jobbikban, különösen a talpasok között, akiket cserbenhagyott a pártvezetés. Sajnálattal kellett megállapítanom, hogy a frakción, párton belüli eltérő álláspontok, a politikai haszon és a szakmai megalapozottság között folyó folyamatos csatározások annyi időt vettek el, hogy teljesen ellehetetlenítették valódi szakmai munkámat. Márpedig ez azt jelenti, hogy az eszköz alkalmatlanná vált a cél megvalósítására – osztja meg internetes oldalán Bertha Szilvia keserű tapasztalatainak tényét. A Jobbikban tényleg nagy vita zajlik, de Vona Gábor lehetetlen ígéretei mögött a mindenáron való kormányra kerülés szándéka áll. A Jobbik vezetése öt parlamenti év alatt a felszíni politizálás mellett döntött, a hatalom megszerzésének lehetőségén kívül más nem nagyon érdekli, és a választók bizalmából kapott minden működésre kapott adóforint politikai marketingre megy el.

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség