Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 4, csütörtök, Ulrik napja van. Holnap Emese és Sarolta napja lesz.

Új jakobinusaink

E-mail Nyomtatás

Néhány hete talán, hogy közreadtak közvélemény-kutatási eredményeket, amelyek a Fidesz újabb kétharmados győzelmét jövendölték arra az esetre, ha most volnának a választások. Várta volna az ember, hogy a kormányt, a kétharmados többséget a maga alkotmányával és az Orbán Viktort ócsárló jakobinusokat ez a kudarc, ha kardjukba dőlésre nem is, de legalább csendre inti.

 Nem így történt. Új jakobinusaink, akik mindig mindent jobban tudnak, most a magyar nép megtévesztett állapotán fanyalognak, és azt érzik kötelességüknek, hogy ebből a kényelmi helyzetből kirángassák a magyar népet.

Mert ez nem a demokrácia és a szabadság igazi útja, hanem valami ideiglenes megtévesztettség. A demokrácia, a szabadság, a jogállam, a haladás igazi útját csak ők kínálják. Ők, akik a saját korábbi utópistáik könyveiből és spekulációiból már régen rájöttek minderre. Mert mindez papíron van, tanokban van leírva, a Tőkében és a leninizmusban, Kis János tanításaiban és Heller Ágnes örökbecsű műveiben.

Igen, most ez van, most ebben fekszik el a nép, álmosan és magyar egykedvűséggel, de nekik ki kell rángatni a magyart ebből a birtokosi vagy leendő birtokosi kényelemből és az igaz útra kell terelni. Újra kell kezdeni a menetelést az igaz úton, s a menet élén ők haladnak, ha nem lovon, limuzinban, ők a jakobinusok. S a menet meg csak haladjon szépen a vezérlő csillag után.

Aki pedig arra vetemedik, hogy meg találja számolni, hogy hány ága van a vezérlő csillagnak, azt a jogrendőrök kirángatják a menetből.

 

Cs. I

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség