Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 4, csütörtök, Ulrik napja van. Holnap Emese és Sarolta napja lesz.

A róka garanciája

E-mail Nyomtatás

Bajnai gazdasági kérdésekről sem tárgyal az MSZP-vel, mert szerinte az MSZP azt sem tudja, hogy a szakpolitikai egyeztetések valójában már koalíciós tárgyalások. Alkalmatlan időpontban, alkalmatlan formában és alkalmatlan körben nem volt hajlandó részt venni a napokban kezdődő egyeztetésen. „Nem így kell koalícióról megegyezni” – oktatta ki a meghívókat.

 Bajnai ha nem is szó szerint, de valójában lehülyézte az MSZP-t , mondván ő nem akar alkudozni egy zárt helyiségben, pártok képviselőivel. Ő azért jött vissza a politikába, mert „Magyarországnak egy új korszakra (!) van szüksége”. Kényszerű kompromisszumokat hozó koalíciókötésről csak olyan forgatókönyv szerint hajlandó tárgyalni, amit ő normálisnak tart, és csak akkor, amikor ő jónak látja. És ez még odébb van – magyarázta Bajnai.

A nemzeti kormány ellen ágáló, szerintünk félvilági alakokat Bajnai olyan résztvevőknek nevezte,  akik nagy része az elmúlt húsz évben, így az előző kormányzati ciklusban is politikai szerepet töltöttek be. „Ezek garanciát kell adjanak, hogy nem követik el azokat a hibákat, amelyek az országot egyszer már bajba juttatták” – mondta Bajnai.

Ez azért már tényleg a röhej kategóriájába tartozik.

Garancialevelet ad a róka, soha többet nem lop tyúkot.

Mi pedig elhisszük.

Az MSZP által kezdeményezett tárgyalások megkezdődtek a szocialista párt, a Demokratikus Koalíció, a korábban az MSZP-s Schmuck Andor vezette Magyarországi Szociáldemokrata Párt és az Árok Kornél elnökölte Szövetségben Együtt Magyarországért Párt között. Az egyeztetésen az LMP és a 4K! nem vett részt.

 

czyla

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség