Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 4, csütörtök, Ulrik napja van. Holnap Emese és Sarolta napja lesz.

A szoci elvi szempont: ELVISZEM PONT

E-mail Nyomtatás

Vagy ellopom. Már megint a javunkat akarják. De mi nem adjuk. Ezt nem képesek megérteni. Kampányfilmet adnak közre, lopott anyagból. Puskás Ferencné tiltakozik. Nyilatkozatot ad ki. Az ő férjének a képmásához nincsen joguk. Mit mondanak erre a tolvajok? Ezek az alpári büdös tahók. Amikor adtunk Puskás Öcsinek, akkor jók voltunk? Mint ha nem ők másztak volna fel Puskás Öcsi fejfájára. Az csak megtiszteltetés lehetne számukra, hogy egyáltalán láthatták Puskást, minden idők legnagyobb magyar labdarúgóját. Őmiattuk kényszerült idegenbe családostul. Csak hosszú évtizedek után tért haza, amikor úgy látszott, végleg eltakarodtak.

 

Ezek a senkik, akik a hazudozáson és lopáson kívül semmihez nem értenek Nem azt mondják, bocsánat, nem. A tolvaj tempót az anyatejjel szívják magukba? A büdös bolsi mentalitást: odaadjuk a köz pénzéből ami egyébként például erkölcsi alapon jár, majd  jövünk, és kérünk érte valamit magunknak? Az Ő magánpénzük van talán az állami kitüntetésekben? Gyurcsány vagy Bajnai, melyikük nyúlt a zsebébe?

Ron Werber magyar hangja egy Török Zsolt nevű hazudozó hájpacni, aki talán érettségizett(?), de diplomát adott magának, s mikor lebukott, rákente az Országgyűlésre. Azt hiszi, mert Gyurcsány még mindig nem találja a szakdolgozatát, diplomája alapját, ő is megússza. Állítólag ezek a „megtisztult” MSZP fiataljai, Török meg a társai. Meg a lopott alapanyagú filmben szerepeltetett kitömött szájú orrkarikás kis luvnya. Vajon túr, ha nincs karika az orrában?

 

szerk

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség