Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 4, csütörtök, Ulrik napja van. Holnap Emese és Sarolta napja lesz.

Beindult a feketítés

E-mail Nyomtatás

Ron Werber csapata teljes pályás letámadása elindult. Nincs vesztenivalójuk, így a legaljasabb eszközöket vetik be.

Miközben a MSZP második embere több százmillió forintot rejteget, hamis útlevéllel nyit bankszámlát, feltehetőleg több más baloldali politikussal egyetemben, miközben Zuschlag könyvében lelepleződik az egész bal- és liberális oldal, miközben a Simon-ügy koronatanúja gyanús körülmények között meghal az Index és a Blikk inkább képviselőjelöltek mondvacsinált ügyeivel foglalkozik. A legpitiánerebb, legolcsóbb csúsztatással próbálnak befeketíteni egyelőre csak két Fideszes képviselőjelöltet.

 

Először Zsigó Róbert gépjárműhasználatának estek neki. A világ botránya, hogy az országgyűlési képviselő és polgármester, aki ráadásul a Fidesz szóvivője is és három gyermeke közül kettő mozgássérült napi 150 kilométert ment az autójával. Te jó ég!

Persze a hangzatos és egyben megtévesztő cím szerint Zsigó négyszer kerülte meg a földet szolgálati skodájával, Baja pénzén. Azt persze nem írták oda, hogy négy év alatt. Mert akkor kiderülne, hogy az napi 150 kilométer. Mivel Zsigó Baja polgármestere és Baja Budapesttől 188 kilométerre van, a napi 150 kilométer teljesen normálisnak tűnik.

Van egy 14 éves Mercedesem, avval ezek szerint hússzor kerültem meg a földet. Micsoda botrány!

A másik világraszóló botrány, hogy Csöbör Katalin országgyűlési képviselő férje egy olyan betéti társaság kültagja lett tavaly, melynek telephelyein dohányboltok üzemelnek. Tehát nem ők kapták a koncessziót, nem ők nyertek. Az sem számít, hogy a férj a dohánybolt-pályázat után került a cégbe. Nem érdekes, hogy a boltok meg sem nyitottak, és azt sem tudjuk, hogy egyáltalán megnyílnak-e. Ellenben nagy súllyal jelenik meg a cikkben, hogy a szomszédja is üzemeltet egy dohányboltot, az egyik telephelyen a dohánybolt pedig a gyógyszertár felett (?) működik.

Ez bizony mind Csöbör Katalin bűne. Miért? Csak mert kampány van, mert Ron Werber azt parancsolta, hogy támadni kell. Mindegy mivel. Hogy az Index és a Blikk ebben partner, az már súlyosabb kérdés.

Értem én, hogy pénz, azt is értem, hogy mindenkit kiszolgálnak, de a nevetséges csúsztatás – bizony még egy szennylapnál is – visszaüthet.

A szomszédomnak benzinkútja van, az általános iskolai földrajztanárom pedig nyert a trafikpályázaton. Ezt is tessék megírni!

 

CSG

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség