Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 3, szerda, Kornél és Soma napja van. Holnap Ulrik napja lesz.

KÁOSZ

E-mail Nyomtatás

Azt kérdezem magamtól, miért van az, hogy ahányszor kinyitom a párt központi lapjából országos napilappá avanzsált tizenhat oldalast, nevethetnékem támad. Nem olyan igazi, felszabadult nevetés ez, inkább kicsit lesajnáló: mi lett ezekből is? Látszik, nagyon megviseli őket, hogy nélkülözni kénytelenek Aczél elvtárs és az egypárt akolmelegét. Nem sajnálom őket, így jártak. Kész. Kizárólag síkhülyékkel tudnak már csak vezércikket íratni.

Hét eleje van, a hétvégén az LMP által rendezett nyári akadémia felsőtárkányi élő, fórum jellegű beszélgetős rendezvényén azt mondta egy apa, aki történetesen Kövér László, jelenleg az Országgyűlés elnöke, kormánypárti politikus:

„Nem lettem milliárdos, nincsenek vállalkozásaim, csak három okos gyermekem. Nekik és az unokáimnak szeretnék élhető világot teremteni.”

 

Hogyan reagál erre az MSZMP volt központi lapjában egy szerkesztőségi vezércikk, mely 2015. augusztus 10-én jelent meg?

Betűhíven idézem.

Ha ez így van, le kellene mondania tisztségéről.

Majd folytatja.

Ez éppolyan elfogadhatatlan lenne, mint a hazai és az európai baloldal érvek nélküli, zsigerből jövő folyamatos rágalmazása azzal, hogy gyűlöli a nemzeteket és a kereszténységet. A naprakészség kedvéért ezt aktualizálta a bevándorlópártiság „vádjával”. Szerinte megbukott az európai jóléti rendszer, újra kell fogalmazni európai identitásunkat, amelyhez neki a kályha, a család. (…)

A kis ellaborátum szerzője be van lőve szerintem.

Káosz fenyeget. Ha Kövér Lászlónak nem sikerül rendeznie gondolatait, a helyzet tarthatatlanná válhat. Az Országgyűlés elnökének újabb válságmegnyílvánulására az LMP nyári akadémiája szolgáltatott alkalmat. Schiffer Andrással kórusban szidalmazhatták a rendszerváltást, amelynek Kövér fontos szereplője volt, s amely mára a Fidesz korlátlan egyeduralmába, rendszerszintű korrupcióba, milliós tömegek végzetes leszakadásába és nemzetközi számkivetettségbe torkollott.

Persze, hiszen délután volt a fórum, kiküldtek valakit, az nem adott le értékelhetően vonalas anyagot, tehát a főszerkesztő rásegített. Kár volt.

 

czyla

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség