Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 3, szerda, Kornél és Soma napja van. Holnap Ulrik napja lesz.

A háttérbeszélgető

E-mail Nyomtatás

A híradóban „leleplezett” háttérbeszélgető Török Gábor kapcsán azután érdeklődtünk, vajon sejtik-e az emberek mi fán terem a háttérbeszélgetés és mi fán terem Török? Nem mondjuk, hogy reprezentatív lenne a mintavételünk, hiszen 337 telefonos válasz, természetesen nem közvélemény. Mégis annyi, amennyi, mindenesetre a háttérbeszélgetést nem kevesen valamiféle sunyisággal rokonították, amit egyenesben nem lehet kitárgyalni, de Török Gáborról például élő ember meg nem mondta, hogy kiféle, miféle. Olyan személy pedig, aki a magát „mindenki elemzőjeként” meghatározó politológus bármilyen elemzéséről hallott volna, nos, olyan a megkérdezettek között egy sem akadt.

 

Pedig Török jó viszonyt ápol a gazdasági élet vezetőivel, társadalmi kapcsolatait egy ideje a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségi tagjaként is igyekszik szélesíteni.

És szakadatlan háttérbeszélgetéseket folytat politikai szereplőkkel.

Miről vajon, és miért? Pénzért! Válaszolta erre az egyik alanyunk, aki szerint Töröknek az a híre, hogy jó pénzért lényegében ma is bárki kikérheti véleményét. De Török Gábor véleménye számít vajon egy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. is? Mivel érdemli ki egyáltalán, hogy fizetik? Azzal, hogy el akart indulni Veszprémben, persze független jelöltként a Jobbik támogatásával? Ez is milyen jellemző! Nem? Aztán Lajos lefújta. Lehet olyan terv, hogy valahol majd elindítják a Fidesz ellenében? Jobbikosként, SZDSZ-esként vagy DeKásként? Nagy a világ, minden megeshetik. Mi még annyit tudunk hozzátenni a veretes úr makulátlan imidzséhez, hogy 2002-ben még a MIÉP frakciószobájával szemben „fülelt” SZDSZ-esként. Akkor Kunczééknak volt a tanácsadója, most meg a Vonáé lesz, a Híradó szerint (ez, azért mondjuk meg, súlyos színvonalesés), de hát miért csodálkoznánk ezen?

A Magyar Fórum már 2009-ben megírta, fényképekkel bizonyította, hogy a választások előtt országosan óriásplakát-kampányolt az SZDSZ a Jobbiknak. A Fórum leleplezte a párt emblematikus személyeit, bemutatta azt a fertőt, amelyben pedofil, transzvesztita, prostituált, magzatelhajtó, házasságtörő, hazudozó, tolvaj, kommunista, szélsőségesen liberális, idegen hatalom ügynöke, tele pofával zsidózó zsidó, cigányozó, eszmei zűrzavar megszállottja, Haynaut imádó, csaló és magyargyűlölő dagonyázott együtt nagy megértésben. Jó helye van köztük Töröknek, tudniillik ő az, aki állítólag addig formázgatta, felügyelte, látta el tanácsokkal az SZDSZ-t és Bajnai Gordont, míg el nem tűntek a színről. Ezt írjuk a javára. Török tanácsadója lesz a Jobbiknak? Sag schon! Összenő ami összetartozik, pont úgy, mint az SZDSZ és a Jobbik.

 

Cz.

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség