Hírek

Monok, Ivád, Szerencs

E-mail Nyomtatás

Több fenyegető telefont is kapott a monoki polgármester azután, hogy a település képviselő-testülete megszavazta: csak az kaphat szociális segélyt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei községben, aki hajlandó havonta legalább 10 nap közmunkát vállalni. A telefonhívások közül kettő volt olyan, amelyben veréssel vagy gyilkossággal fenyegették meg Szepessy Zsolt polgármestert.
Bővebben...
 

A MIÉP IT közleménye

E-mail Nyomtatás


Időnként belenézünk a Kuruc infó cikkeibe, és megdöbbenve tapasztaljuk, hogy az egyik fő perverzitásuk Csurka István elnök úr és a MIÉP mocskolása. Gusztustalan hangnemben írnak többször a MIÉP-tagságról. Ez azért is fura, mert állítólag azonos oldalon állunk. Bár részükről – irományaik ismeretében – eleve megkérdőjelezhető a tisztességes szándék. Mi úgy gondoljuk, hogy a személyes sérelmek fölött áll a haza ügye. Viszont sokaknál ez nincsen így.

Bővebben...
 

Tombol a vihar a pénzpiacokon

E-mail Nyomtatás

Az év elején megroggyant amerikai-kínai gazdasági kapcsolatok egy olyan negatív spirálba kerülhetnek, amit a világ többi része vajmi kevés eséllyel tud megmenteni rövid távon - vélik a Cashline elemzői. Szerintük a kínai és az indiai tőzsdék öszszeomlása nemcsak egy lufi leeresztése volt, és nem beszállási pontot kínálnak, hanem - mint általában a piacok - előrejelzik a reálgazdaság jövőbeli teljesítményét is. szoveg>A tomboló infláció nemcsak az árszínvonal-emelkedést takarja, hanem az amerikai pénzügyi válsággal az a bizalmi tőke (bankok, szabályozó hatóság-bankok és vállalatok, bankok között) is elinflálódott, ami közgazdaságilag nem megfogható, de egy általános krízisben kohéziót és kapaszkodót jelenthetne.
Bővebben...
 

A MIÉP elnöksége

E-mail Nyomtatás
A MIÉP elnöksége kiterjeszti az előre hozott választásokért indított kampányát a budai hegyvidéken álló, a Böszörményi út és az Istenhegyi út találkozásánál lévő Turul szobor fennmaradását követelő aláírásgyűjtéssel.
A Fővárosi Közgyűlés SZDSZ-MSZP többsége ismét a szobor elbontása mellett döntött a bukott Demszky javaslatára. A XII. kerület polgármestere, Pokorni Zoltán ezt a magyarságot, a nemzeti érzést, az ősi magyar jelképekhez való ragaszkodást megcsúfoló határozatot fennmaradási engedélykérelemmel óhajtja kivédeni és egy új, a civil áldozatokra való emlékezés jegyében megalkotott köztéri művel akarja kiváltani.
Mindezt helyeseljük.
A Turul szobrot nem hagyjuk.
Bővebben...
 

BÍRÓSÁGI HÍR

E-mail Nyomtatás


A Gerhát-csoport beperelte a MIÉP-et. Szerintük a 2006-os évi országgyűlési választásokon elért eredmény alapján járó jelentős mértékű állami támogatás (?) felhasználása a „törvénytelenül” megválasztott elnökség révén nem biztosítható, hogy alapszabályszerű lesz. Ezért kéri a bíróságot a Gerhát-csoport, hogy különösen az elnököt és az elnökséget megválasztó határozatot semmisítse meg. A bíróság Zsinka László és pertársai fel- peresnek MIÉP alperes ellen határozatok megtámadása iránt indított perében meghozta az alábbi végzést. A bíróság a felperesek keresettel támadott határozatok felfüggesztése iránti kérelmét
ELUTASÍTJA.

A MIÉP Országos Becsületbíróságának határozata

Bővebben...
 

Zivataros dedikálás

E-mail Nyomtatás


Mielőtt megérkezett volna a legtöbb érdeklődő által várt vendég, Csurka István, akinek két kötete is megjelent a könyvhét alkalmából, hirtelen rosszra fordult az addig kellemes időjárás. Sötét viharfelhők érkeztek nyugat felől, majd egyik pillanatról a másikra felhőszakadás zúdult a Vörösmarty térre.

Bővebben...
 

A többség változást akar

E-mail Nyomtatás

Szinte egyöntetű a magyar társadalomban a valódi rendszerváltozás iránti igény – mutatják a MIÉP által kezdeményezett, az előre hozott választásokat szorgalmazó aláírásgyűjtés tapasztalatai. A gyűjtők elsősorban a forgalmasabb közterületeken várják a kezdeményezés támogatóit, mindazokat, akik névvel, címmel, személyi számmal és aláírással kívánnak tiltakozni az állam irányítását átvevő gazdasági bűnözők uralma ellen. Amíg folyamatosan követik egymást az aláírók, az egyetértésüket kifejezők, ellenséges, rosszindulatú megjegyzések csupán elvétve hallhatók.  A III. kerületi MIÉP-szervezet aláírásgyűjtőit is többnyire egyetértő rokonszenvvel fogadták az óbudaiak, amikor május 23-án, pénteken, a kora délutáni órákban megjelentek a Pók utcai lakótelepen, néhány méterre a HÉV aquincumi megállójától.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség