Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 13, szombat, Jenő napja van. Holnap Örs és Stella napja lesz.

Matiné

E-mail Nyomtatás

Álruhát ölt, közölte a Terry Black és Zuschlag János által állítólag ok nélkül meleg hírbe hozott szórakoztatóipari vállalkozó, alias Zsúrpubi. Zsúrpubi a Gyurcsány-epigon, eredetileg Zazrivec, ezt a másodfrissességű ötletet egy sajtótájékoztató keretében osztotta meg jövőbeli tevékenységével kapcsolatban önmagáról. Nem világos előttünk, miért döntött pont most az álruha mellett, nincs még farsang. Lehet matinén képzeli magát, ahol gyerekeknek mesél arról, hogy álruhában jár-kel majd, és vállalja: minden hónap 18. napján 18 vállalását a ’18-as országgyűlési választásig.

Zsúrpubi arca ezen a sajtótájékoztatón viseltesnek tűnt, zavaros mondandójából azt tudtuk kihüvelyezni, hogy ő se nővel, se férfival nem kel és nem fekszik, hanem inkább a hídépítési és kormányváltási feladatával. Ami van neki. Hogy a hídépítés az ő gondja lenne, az persze színtiszta hazugság: a hidat Gyurcsányék ácsolták számára még 2009-ben, őneki momentán azt a munkát adták, hogy a megácsolt hídról lerugdossa lehetséges kihívóit, a pártból pedig zavarjon el mindenkit, akire szívbéli szövetségesei rámutatnak: elsősorban a nacionalistákat, meg azokat a sükebókákat, akiknek a hátán bemászott a parlamentbe és akiket biodíszletként használt.

Több mint negyedszázad telt el a rendszerváltás után, láttunk mi már karón varjút, azt azonban tényleg nem értjük, hogyan működhet még a magyar választó palira vevésének ennyire olcsó technikája. Harciasabb korban már egy petrencés rúddal mutatnák neki az utat.

Zsúrpubi a sajtótájékoztatót egy direktívával zárta: most már a sajtó csak azzal foglalkozzon, hogy a Fidesz miért nem hajlandó megszavazni az ő hülye ötleteit, és ne merje megkérdezni se azt, hogy mi újság a melegfronton, se azt, hogy kivel kíván szövetkezni a jövő választásokon.

Mi kell még kiderüljön, milyen mértékű lelepleződés kell a jobbikos szavak és a tettek között, milyen mély kell legyen a kátyú, amiben végül Zsúrpubi és társai hazugságszekere elakad, és nem szállítja tovább a vak hívőket a konyhájukra.

Akiknek nem elegendő bizonyíték hazaáruló mivoltára a legfőbb nemzeti sorskérdésünk (az idegenek csoportos betelepítése elleni alaptörvény-módosítás) bojkottálása, majd az ügy megalázó módon való utókezelése, és Gyurcsánnyal való nyílt együttműködése, azok számára nincs mondanivalónk. Azok járjanak továbbra is Zsúrpubi bábszínházának matinéjára.

 

czyla

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség