Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 15, hétfő, Henrik és Roland napja van. Holnap Valter napja lesz.

Egy aljas terv szolgálatában

E-mail Nyomtatás

Hiába, hogy Ságvárinak a kommunista mozgalomban 32 neve volt, letartóztatásakor a nyomozók pontosan tudták, hogy a Spitzer az igazi. Most a 2010 óta zsinórban szervezett megmozdulások futhatnak bármilyen néven is, tudjuk, mindegyik mögött Soros és az SZDSZ chartá(r)sai bújnak meg. Az köztudott, hogy a liberális alapvetően hajthatatlan, önképe szerint tévedhetetlen és mindent jobban tud. Ez a hamis tudat torzítja-e el vonásait, vagy így született, már megállapíthatatlan. Egy biztos: annyi csúnya, rossz belsejű embert ritkán látni, mint amikor ezek derékig beásva megjelennek a csatornák képernyőjén. A gátlástalan és arrogáns viselkedés, az idegen-imádat mellett a nép utálata és lenézése a politikusaikra, újságíróikra egyaránt jellemző. Ezek azok a tulajdonságok, amikről szél ellenében, falon keresztül is felismerhető a mai liberális.

Egy aljas terv szolgálatában

A Soros- és egyéb idegen pénzen szervezkedők, függetlenül a kormányzás minőségétől, az elért eredményektől már a választások másnapjától folyamatos nyomás alatt tartották a kormányt, mert külföldi kampánytanácsadóik és pszichológusaik szerint nyomás alatt könnyebben követhet el hibákat. A rengeteg pénz és még Goodfriend úr fizikai valójának bevetése sem szavatolta a kormánybuktatás lehetőségét, viszont annak a célnak, hogy egy bizonyos körben felizzított elégedetlenséget a sajtójuk által felszínen tartsanak, megfelelt. Ennek az aljas tervnek a jegyében 2010-től számtalan, ún. „civil mozgalom” ütötte föl a fejét, majd ugyanilyen gyorsasággal eltűnt a süllyesztőben.

Egyszer érdemes volna megvitatni, hogy mennyiben játszott szerepet a „civilek” tömegmozgató képességének elenyészésében az őket mozgató liberális vezérürük kisugárzása, akik új meg új civil jelmezben jelentek meg, miután a korábbit sutba dobták. 2010 óta öltöttek már bohócruhát a rendvédelmi dolgozókra hivatkozva.(Kónya, Árok, Szolidaritás) Létrehoztak Facebook-csoportot Juhász Péternek, ez volt a Milla, szerveztek diáktüntetést, HaHa-nak becézték, de múlt az idő, közelgett a 2014-es választás. Le kellett vetni a sokféle civil hóbelevancot, miután a választáson csak pártok indulhatnak. Bajnai kormányra kerülését alapítványán keresztül az amerikai demokratákhoz, végső soron Soroshoz is köthető CAP, mások mellett több százezer dollárral támogatta. Eredmény: 2014-ben a nemzeti koalíció ismét 2/3-ot kapott. Ezután jött Goodfriend úr és megszervezte a soha nem létezett netadó elleni tüntetést és bedobta a korrupció elleni fellépés szükségességét. Hogy a nagy purifikátor közbenjárására bizonyos szervezetek által kik és mi módon lettek „elkapva”, az a dolog titkos természetéből eredően bizonyíthatatlan, de hogy hol történtek gyökeres és érthetetlen változások, megmagyarázhatatlan pálfordulások, az nyilvános. Általános vélekedés, hogy Simicskát három dolog vezérli: először a bosszú, másodszor a bosszú és még valami. Simicska 1999-ben nyilatkozta az SZDSZ céltáblájává vált felesége édesapja, és a saját apja halála kapcsán: „Megöltétek az apámat, az apósomat, az Úristen irgalmazzon néktek!” Mennyire életszerű, hogy ugyanő önszántából a „gyilkosok” szolgálatába állítja a teljes médiaportfólióját? Mint ismert a Hír TV már leszerződtette Kálmán Olgát. Ma a Fidesz elleni támadások központja a Hír TV. Egy egész csorda gyűlt egybe ott s a legvadabb nemzetellenes szereplők részvételével szítják a gyűlöletet. Minden műsoruk alaphangneme a Fidesz-ellenesség, Orbán szidalmazása mellett egy Vona nevű nímand népszerűsítése folyik, mert Vona az SZDSZ számára ágyaz. A Jobbikban nincs államvezetésre alkalmas ember. Meg kell nyeretni vele a választást, aztán – vagy közben – meg kell szállni. Maga a mostani vezetőség fogja behívni a vezető kádereket – Írta róluk Csurka István, még akkor, amikor Vona így beszélt: Izrael számára csupán célország vagyunk, az Egyesült Államok Izrael verőlegénye és Magyarország egy olyan állam, amelyet Izrael meg akart szállni vagy már meg is szállt, és a Nyugattól nem várható a választások tisztaságának a garantálása. Nem mindenki dől be Washington és Tel-Aviv hazugságainak, vannak, akik átlátnak a szitán. A földkerekségen egyetlenegy erő van, amelyik hatásosan szembe tud szállni a métellyel, és ez az iszlám, az emberiség utolsó védőbástyája az iszlám világ maradt. Amennyiben az iszlám elbukik, a fény szinte teljesen kialszik, és a globalizmus sötétsége előtt már nem marad érdemi ellenfél.

Vona vajon önszántából köpi szembe korábbi önmagát? Milyen pártelnök az, aki minden korábbi szavát megtagadja, politizálás helyett cicákkal dorombol, kiskutyákat simogat, lenyeli Terry Black állítólagos sértegetéseit és önként felszámolja a korábbi, nem jelentéktelen bázisának nagy részét, mégpedig Heller Ágnes és Haraszti Miklós megelégedésére.

Vannak zsidók, akik betegek lesznek, és nem tudnak aludni, ha meghallják Vona Gábor gyűlöletbeszédét, ezért javasolom annak a zsidónak aki nem tud a szélsőjobb miatt aludni, hagyja el az országot, és próbáljon meg máshol aludni. A nyilas kuruc infón közzétették a mobilszámomat, amin olyan üzeneteket kaptam, hogy: dögöltél volna meg az anyád méhében te disznó!

Heller filozófusnő ezzel együtt ma már a Jobbikot választaná.

 

czyla

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség