Az ügynökszervezeteket át kell világítani

E-mail Nyomtatás

Ukrajna a felbomlás előtt áll, lényegében elvesztette területének egy jelentős részét, és polgárháború tombol az országban. Ukrajna tragédiája nem az ukrán vagy az Ukrajna területén élő orosz emberek ellentétének eredménye. Nem valamiféle lappangó gyűlölet tört felszínre, ahol az ukrán nép vissza akar vágni a sztálini népirtásért, vagy éppen az orosz nacionalizmus akarná kiirtani az ukrán népet. Ukrajna pusztulását az amerikai, orosz, izraeli és ki tudja még milyen, és ki tudja melyik titkosszolgálat zsoldjában álló oligarchák, civil szervezetek, nemzetközi NGO-k keltette hisztéria okozta. Ukrajna tragédiáját az ügynökszervezetek okozták.

Kijev soha nem volt annyira egységes, annyira független, hogy neki merjen menni az azóta halott Berezovszkij, a nagyon is jelenlévő Soros és egyéb gyanús elemek által fenntartott, gyanús nagyhatalmi érdekeket képviselő ügynökszervezeteknek.

Budapest most van annyira erős, hogy képes törvényi szintre emelni az önvédelmet. A CEU körüli hisztéria, az ún. civiltörvény elleni tüntetések ezért vannak. Ezek most gyenge próbálkozások. Nem lehetnek többek.

 

csorja

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség