Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. március 28, csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Már elérhető a háztartási nagygépcsere program pályázati oldala

E-mail Nyomtatás

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vissza nem térítendő támogatással segíti a magyar családokat abban, hogy elavult háztartási nagygépeiket új, magas energiahatékonyságú berendezésekre cseréljék.

Az Otthon Melege Program keretében hűtő- vagy fagyasztó készülék, mosó- vagy mosó-szárítógép szerezhető be a bolti árnál 25-45 ezer forinttal olcsóbban a programban résztvevő üzletekben. A támogatási kérelmeket augusztusban lehet majd benyújtani.

A támogatás igénybevételéhez szükséges dokumentumokról, határidőkről és feltételekről a Pályázati Útmutató ad részletes tájékoztatást. Az információk már most hozzáférhetőek a www.hgcs2017.nfsi.hu oldalon.

A támogatási kérelmeket 2017. augusztus 7. és 28. között, régiónként eltérő időpontokban nyújthatják majd be az ügyfélkapus regisztrációval rendelkező magánszemélyek a pályázati portálon keresztül, elektronikus úton.

A kormány számára alapvető fontosságú, hogy olyan programokkal támogassa a magyar családokat, amelyeknek köszönhetően a háztartások energiafelhasználása érzékelhető mértékben csökken. A 2014-ben elindított Otthon Melege Program eddig közel 120 ezer háztartás energetikai korszerűsítését tette lehetővé, mintegy 23 milliárd forintnyi támogatással.

Az elektronikus pályázati rendszerrel és a pályázatkezeléssel kapcsolatos kérdésekben az NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. Ügyfélszolgálata nyújt segítséget a +36 70 / 424 1802; +36 70 / 424 5393; +36 70 / 424 3949 és +36 70 / 424 0922 telefonszámokon (hétfőtől csütörtökig 8-16 órai, pénteken 8-14 órai ügyfélszolgálati időben), vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

 

(Nemzeti Fejlesztési Minisztérium; Kommunikációs Főosztály)

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség