Lezsák: az Ösök Napja méltó lesz elődeinkhez és a jövőhöz is

E-mail Nyomtatás

IV. Ősök Napja Bugacon – augusztus 11-13.

Az Ősök Napja minden része, területe az egészséges kárpát-medencei jövőt szolgálja - közölte Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a rendezvény fővédnöke, a térség országgyűlési képviselője a Duna Palotában augusztus 7-én tartott sajtótájékoztatón.

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a legnagyobb történelemformáló őseink tiszteletére szervezett Ősök Napja, a nagyszabású hagyományőrző-ünnep Bugacon, augusztus11–12–13-án.

„Az Ősök Napja megszervezéséhez olyan vezérkar kell, és egy olyan csapat, amelynek vezetői olyanok, mint Bíró András Zsolt, a Magyar-Turán Közhasznú Alapítvány kuratóriumi elnöke, aki fáradhatatlan, és rendkívül elismerésre méltó az a szilárdság és az a megalkuvás nélküli munkatempó, amit esztendők óta diktálnak akár az Ősök Napján, akár a Kurultájon. A Magyar-Turán Alapítvány lassan már kedvezően cseng a fülekben, hiszen voltak olyan évtizedek, amikor megpróbálták ezt a kifejezést megalázni, meggyalázni. Holott a Turán Alföld az ősi kultúrák bölcsője. Ez volt a bölcsője a szkítáknak, köztük a hunoknak és a magyaroknak” – fejtette ki Lezsák Sándor.

 

M.A.

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség